Toysdaily 玩具日報

[改造交流] IRONMAN M4戰損改裝

創作,從來都是創意行先,技巧次之。

至於戰損 O 唔 OVER, 呢樣好睇個人喜好
鍾意新淨既,暗位甩少少油都覺得唔夠完美
鍾意加添個人特色既,好似電影中 Mark V 同 Whiplash 打完爛到見骨都可能未覺OVER
回復 1# BBQ6712

cool mod !    :71:
OVER 左了........好似生水豆咁
再加小小意見...個身咁多孔...個頭花都冇花過...有d.....唔夾
哩度火藥味好勁~~
呢個世界咩人都有~理得甘多~~
夾到吹兩句,夾唔到咪算law~~~
自己happy最實際:he:
都係果句,玩具係要尼令自己開心嘅!
達唔到呢個目的整到幾像真,幾合理,幾完美又有何意義?
相信重手嘅原因係因為過程好玩過引.淨係咁已經值回票價。
Support 開心玩玩具:71:
再加小小意見...個身咁多孔...個頭花都冇花過...有d.....唔夾
BlackD 發表於 2-12-2010 03:07 PM

佢一路講"唔好打頭,唔好打頭...":66:
就係可能現實冇人尊重佢.....
所以未要係到吠人law>...................
barrybaby 發表於 2-12-2010 02:29 PM

同意X1,係度吠人又唔駛負責任既.
頭像被屏蔽
最正係 d 金屬 feel, 你塗左咩野上去 ?
我覺得好重手但好正, 呢 d 就係戰爭現實感, 梗係打到咁先要整隻 mark 6 出黎啦

你會唔會考慮加多少少 ? 例如 o係面罩同頭盔適當位置加兩三個彈痕, 再 加一d 刮破痕 ?
一定好難, hottoys 之前就係刮痕呢樣野整得唔好
頭像被屏蔽
100個讚,改得好靚!!!!
哇,真係爛到可以掉落垃圾桶.
GunBuster 發表於 2-12-2010 02:07 PM

重未過14日喎:34:
請問面罩金屬感效果點處理?