Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [PS3] GRAN TURISMO 5 (跑車浪漫旅伍)

PS3 少memory??
mushroom 發表於 1-12-2010 10:09 AM

多少 d d 野睇 programmer 點 發揮 ga ja ... programming 做得好 未唔洗用咁多 資源 law ... (老細 口文)
多少 d d 野睇 programmer 點 發揮 ga ja ... programming 做得好 未唔洗用咁多 資源 law ... (老細 口文 ...
Vince 發表於 1-12-2010 10:37 AM

佢地應該請Sega做.....Out run不知幾好!只係PS2....

不過一直都知PS3的flash memory係少過Xbox360
回復 46# 小櫻

渣住Benz玩o個個Nurburgring Driving School真係好爽, 成世仔真係第一次渣Benz
回復 76# Vince

始終都認為兩隻Game無謂比較咁多, 始終得PS3既玩家賽車Game選擇別無他選, 得叉盒既都係揀Forza(我係得PS3), 其實兩隻Game都有佢過人之處, GT5有Kart仔, Forza...我唔知, 未玩過......
我都想玩GT5

現在玩NEED FOR SPEED 新個隻,頂住隱

hon922 上
我都想玩GT5

現在玩NEED FOR SPEED 新個隻,頂住隱

hon922 上
HON922 發表於 2-12-2010 05:10 PM

NFS好唔好玩?係咪pursuit?
係..幾好玩..上星期6,玩,日日同朋友玩.升LVL,雖然好假..但好有快感,唔錯的. 280員  玩得過

佢上網打速度好快,
係..幾好玩..上星期6,玩,日日同朋友玩.升LVL,雖然好假..但好有快感,唔錯的. 280員  玩得過

佢上網打速度 ...
HON922 發表於 3-12-2010 05:10 PM

咁shift又如何?