Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [PS3] GRAN TURISMO 5 (跑車浪漫旅伍)

D/L 車... 方法同上次PSP版一樣...

PSP Save對應... 要兩台機都開著遊戲... 各自進入設定裡頭過...
...
小櫻 發表於 25-11-2010 08:40 AM

玩過有咩comments咁嘛~~~:shiny:
玩過有咩comments咁嘛~~~
黑色三連敗 發表於 25-11-2010 08:47 AM

一開始試响街機mode... 用Mitsubisu Lan Evo X 跑鈴鹿 3 Laps... 原因 GT5P 都有喱條跑道...

之後終於抄到PSP嘅車入去... 就用部Civic EF Group A 跑兩場...

試完個操按同介面就正式入GT Mode... 遊戲一定要先買架車先可以玩... 小櫻買住部 AE86 Levin (83') 用住先... 但初期資金可以買到部EK4...

GT Mode裡頭... 買車同賽事有Level 限制... 唔可以買高過你嘅Level 嘅車... 今集唔見有「日數」... 二手店嘅車貌似Radom... 但出現次序應該有一定規律... 無咗日數唔知佢點更新... 可能你比賽完出翻嚟就更新一次...

拍照模式幾好玩...

同PSP版一樣... 可以使用你自己抄落部PS3嘅歌做BGM...

其他待續...
一開始試响街機mode... 用Mitsubisu Lan Evo X 跑鈴鹿 3 Laps... 原因 GT5P 都有喱條跑道...

...
小櫻 發表於 25-11-2010 09:07 AM

聽落好似唔錯喎~~~:shiny:
聽落好似唔錯喎~~~
黑色三連敗 發表於 25-11-2010 09:10 AM

X2
X2
mushroom 發表於 25-11-2010 11:14 AM

買啦買啦~~~:75:
買啦買啦~~~
黑色三連敗 發表於 25-11-2010 11:22 AM

今日出旺角睇下,不過我見有人話買貴版,俾人拿去6架車
今日出旺角睇下,不過我見有人話買貴版,俾人拿去6架車
mushroom 發表於 25-11-2010 11:25 AM

即係點~~~:? 俾人dl6部車~~~:?
即係點~~~ 俾人dl6部車~~~
黑色三連敗 發表於 25-11-2010 11:27 AM

今次總共5個版本...

Game Only... $458... 5 D/L Cars
Game + Model... $618... 5 D/L Cars
Game + 160GB PS3... $2888... 6 D/L Cars
Game + 160GB PS3 + T-Shirt... $2999... 6 D/L Cars
Game + Logitech Driving Force GT... $1288... 1 D/L Cars

All about pack include the "Apex Ultimate Car Guide"...

小櫻上
今次總共5個版本...

Game Only... $458... 5 D/L Cars
Game + Model... $619... 5 D/L Cars
Game  ...
小櫻 發表於 25-11-2010 11:36 AM

多成咁~~~:47: 最尾係乜東東黎架~~~:?
多成咁~~~ 最尾係乜東東黎架~~~
黑色三連敗 發表於 25-11-2010 11:39 AM

喱個?...

Logitech Driving Force GT <= 軑盤囉... 有&#21874;人唔識用十字掣玩GT嫁嘛... 小櫻就反而手掣快過軑盤囉...

小櫻上
多成咁~~~ 最尾係乜東東黎架~~~
黑色三連敗 發表於 25-11-2010 11:39 AM

Apex Ultimate Car Guide <= 書仔一本 ...
喱個?...

Logitech Driving Force GT
小櫻 發表於 25-11-2010 11:47 AM

&#25592;慣車個d可能真係要用軑盤~~~我同您一樣都係手制快d~~~:he:
一定好過Forza3~~~
黑色三連敗 發表於 24-11-2010 03:23 PM

no la.... GT5各大網站都俾低分,  睇forum 亦好多人插爆.

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=207217&page=7

雖然我冇PS3所以冇買GT5, 不過以前PS1/2的GT都有買.
Apex Ultimate Car Guide
Vince 發表於 25-11-2010 11:50 AM

sorry~~~攪到您誤會左~~~我其實想講logitech~~~:64:
no la.... GT5各大網站都俾低分,  睇forum 亦好多人插爆.

雖然我冇PS3所以冇買GT5, 不過以前P ...
getterwing2 發表於 25-11-2010 11:51 AM

咁大件事~~~拖咁耐都攪成咁 :@