Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [PS3] GRAN TURISMO 5 (跑車浪漫旅伍)

紐堡林... 好玩...:78:

紐堡林... 好玩...
小櫻 發表於 29-11-2010 09:19 AM

我諗緊買唔買G27...
mushroom 發表於 29-11-2010 09:38 AM

買啦... 最好買埋個架同賽車椅Set....當儲週邊之嘛...

小櫻買唔起... 都希望人家有得享受嘛...

呵呵呵...

小櫻
買啦... 最好買埋個架同賽車椅Set....當儲週邊之嘛...

小櫻買唔起... 都希望人家有得享受嘛...

呵 ...
小櫻 發表於 29-11-2010 09:42 AM

就算買得起都冇位擺~~~:oh:
mushroom 發表於 29-11-2010 09:38 AM

#@)),太貴啦,要買都遲D先啦

你好似 機都未買 bor ... d d 週邊野絕對唔急買, 一出新版, 舊版就會 跌價 ... 係都買左部 主機 先 la ...
不過咁 .... 如果 xb 同 ps3 2選1, 我會買左 xb 先 ...
gt5 d 畫面 呢 ... 我念好多 forum 都 秋夠水 la ... 我估唔到連 AI 都比唔上 人 ...
http://www.youtube.com/watch?v=ox70Ho9_jX4
你好似 機都未買 bor ... d d 週邊野絕對唔急買, 一出新版, 舊版就會 跌價 ... 係都買左部 主機 先 la  ...
Vince 發表於 29-11-2010 10:20 AM

炒到三千幾就唔會入.....其實以都買過PS2軚同腳踏,不過玩左幾次就無用,因為煩同手感唔好,所以若再買就買最靚。

另外見到申請信用咭簽三千元就可以有禮物送,所以諗緊會唔會買PS3,但係好多舖簽咭都要3%charge。
你好似 機都未買 bor ... d d 週邊野絕對唔急買, 一出新版, 舊版就會 跌價 ... 係都買左部 主機 先 la  ...
Vince 發表於 29-11-2010 10:20 AM

可能唔係ai~~~係人玩緊咋嘛~~~我週不時都鍾意撞人部車 :(
炒到三千幾就唔會入.....其實以都買過PS2軚同腳踏,不過玩左幾次就無用,因為煩同手感唔好 ...
mushroom 發表於 29-11-2010 10:33 AM

到Sony Shop或者豐澤...百老匯... 買PS3... 未唔使俾3% Charge囉...

小櫻上
其實 Photo mode 唔單止可以影車, 仲可以影其他嘢...
影咗呢張仲可以攞個 "肖像攝影" 成就!!

可能唔係ai~~~係人玩緊咋嘛~~~我週不時都鍾意撞人部車
黑色三連敗 發表於 29-11-2010 10:38 AM

上網打緊 應該會有 人名 show 出黎 ...
d 條片係 放 youtube ... 亦都好多地方有 FW ... 如果係 fake, 一早爆左 la
其實 Photo mode 唔單止可以影車, 仲可以影其他嘢...
影咗呢張仲可以攞個 "肖像攝影" 成 ...
borisasf 發表於 29-11-2010 10:47 AM

d 個幾 得以 wor ... 點影 ga ???
影咗呢張仲可以攞個 "肖像攝影" 成 ...
borisasf 發表於 29-11-2010 10:47 AM

d背景好掂喎~~~:Q
上網打緊 應該會有 人名 show 出黎 ...
d 條片係 放 youtube ... 亦都好多地方有 FW ... 如果係 fake,  ...
Vince 發表於 29-11-2010 10:48 AM

咁又係喎~~~:(

睇黎豬d5浪費左呢5年時間同咁多錢~~~:42: 不過d背景同車好掂~~~:handshake:
咁又係喎~~~

睇黎豬d5浪費左呢5年時間同咁多錢~~~ 不過d背景同車好掂~~~
黑色三連敗 發表於 29-11-2010 11:04 AM

即係 咁 .... 我都唔想去得太過份 ...
gt5 係分開 2 set 車 ... 分別係 stardard 同 靚車 ... stardard 係有 800 架, 靚車 有 200 架 ...
Stardard 既 品質 .... 請睇圖 ...

而 背景 呢 ... 已我所知亦 唔可以叫 "好" ... at least 以下 d 條賽道 就比 fm3 差

唉 ... :o

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x