Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [PS3] GRAN TURISMO 5 (跑車浪漫旅伍)

sorry~~~攪到您誤會左~~~我其實想講logitech~~~
黑色三連敗 發表於 25-11-2010 11:52 AM

logitech driving force gt  ... 係 一個 ok 一般 既 軑盤 ... 只識搶軑 ...
如果真係想要個 好既 ... 當然係買 G27 ...
詳情睇 d 個
http://www.car1.hk/digital/2010/ ... ngforce-gt-and-g27/
logitech driving force gt  ... 係 一個 ok 一般 既 軑盤 ... 只識搶軑 ...
如果真係想要個 好既 .. ...
Vince 發表於 25-11-2010 12:01 PM

好彩我用手制only~~~:p
好彩我用手制only~~~
黑色三連敗 發表於 25-11-2010 12:11 PM

如果 認真 d ... 就要買埋張 car sit ...

如果 $ 多的話 ... 仲可以 咁 ....

http://gear.ign.com/articles/113/1136731p1.html
如果 認真 d ... 就要買埋張 car sit ...

如果 $ 多的話 ... 仲可以 咁 ....
Vince 發表於 25-11-2010 12:16 PM

買呢張野之前應該買間大屋先~~~~:oh:
揸慣車個d可能真係要用軑盤~~~我同您一樣都係手制快d~~~
黑色三連敗 發表於 25-11-2010 11:51 AM

我都係...我打街霸都係用手掣
我都係...我打街霸都係用手掣
mushroom 發表於 26-11-2010 09:00 AM

我都係~~~:he:

GT5個影相mode...好好玩...

我好想知點樣影車入面呢?thx!
GT5個影相mode...好好玩...
小櫻 發表於 26-11-2010 10:50 PM

你覺得好玩的地方在?單睇相感受唔到...
你覺得好玩的地方在?單睇相感受唔到...
mushroom 發表於 27-11-2010 12:59 AM

吓?... 唔知點答你好喎... :time:

小櫻唔多曉影相... 見喱個Mode可以响Replay果陣拍低自己架車... 可以用唔同角度影... 影完可以匯翻出去PS3嘅Photo Folder... 咁就可以抄過PC做Wallpaper... 咁囉...

好唔好玩就見人見志... 小櫻覺得好玩嘅你可能覺得硬膠... 所以查實毋須要交待點解覺得好玩... 囉...

小櫻上
吓?... 唔知點答你好喎...

小櫻唔多曉影相... 見喱個Mode可以响Replay果陣拍低 ...
小櫻 發表於 27-11-2010 03:55 AM

Forza都有得影相~~~:)
吓?... 唔知點答你好喎...

小櫻唔多曉影相... 見喱個Mode可以响Replay果陣拍低 ...
小櫻 發表於 27-11-2010 03:55 AM

不要誤會,因為我無PS3,所以至問清楚,會否有些獨特系統。不是質疑你影相有甚麼好玩。

聽你咁講都算特別,不過我記得GT4好似仲有整靚架車再影,一架車行行下又影
不要誤會,因為我無PS3,所以至問清楚,會否有些獨特系統。不是質疑你影相有甚麼好玩。

聽你咁講都算 ...
mushroom 發表於 27-11-2010 09:43 AM

係咪好似咁...行行吓嚟影...

擺好哂又影

得咗!
小型賽車最正!大家要試試呀!:$
係咪好似咁...行行吓嚟影...

擺好哂又影

得咗!
borisasf 發表於 28-11-2010 03:25 PM

成部真車咁~~~:50: