Toysdaily 玩具日報

[分享討論] TXB終於做完電王

古迦都讚得7788,小弟亦都離題離得好緊要…
不過未收到投訴前,小弟都係繼續吹下拉打。(唔好鬧啦!)

我想傾下小弟覺得講劇情,必入三甲既龍騎。
講造型…佢都算平成數一數二既醜。
真係佢同電王同埋ps2拉打爭…

套劇入面13個拉打,最醜竟然係主角…我頂。
佢同騎士係唯一有強化形態既,強化後…連騎士都醜樣埋…
d武器變到小朋友玩具咁…兩個都係,陰公羅~

不過一隻咁醜樣既拉打,卻係我心目中數一數二好睇既拉打劇。

點好睇…聽日再寫~(歡迎各位吹下水~)
古迦都讚得7788,小弟亦都離題離得好緊要…
不過未收到投訴前,小弟都係繼續吹下拉打。(唔好鬧啦!)

...
原罪 發表於 2-12-2010 11:28 PM

原罪兄..真係比個5來!:$龍騎劇情亦係我好喜愛的!好少找到喜歡龍騎的人!
吾計kuuga 同 鬼, w後就係龍騎!龍騎的結局我係睇到想咸..好感動!!特別係故事re-set後..各人不再認識但冥冥中有緣份的再相遇、擦身而過的一幕...當然仲有d人設正la~等你~
呢個我之前睇過一個訪問(好似係劇場版記者會之類), 訪問過個女演員, 佢解釋話d古朗基語係有系統o既~
簡 ...
車仔 發表於 2-12-2010 03:39 PM

嘩!:@真係吾講吾知係甘樣變出來..雖然仍未理解到...:(

Producer 高寺成紀係好關注d細位事..近作大魔神故事有很重響鬼的延續..但好多野over左..可能無東吷管住掛..
係…竟然玫瑰紋身女係俾警察開發既槍ko…
真係做到野。

主角既電單車來源都好正常,唔似好多平成拉打。 ...
原罪 發表於 1-12-2010 10:36 PM

電單車戰真係好經典!
我記得有一集,講古迦o岩o岩有架新電單車,
要同怪人o係間爛屋入面 D 大石頭上玩追逐。

大佬,咁多高難度動作,
個替身仲係要帶住個面具o家!
真係睇到我拍手掌!:71:
電單車戰真係好經典!
我記得有一集,講古迦o岩o岩有架新電單車,
要同怪人o係間爛屋入面 D 大石頭 ...
Garycharm 發表於 28-1-2011 11:55 AM

是第 4 集吧,剛剛看完!
個特技演員真係唔錯,咁都做到!
而用埋架電單車來打都幾好!!
咦!原來之前小弟講古迦係呢個post…
貼返去拉打區先,唔該哂。