Toysdaily 玩具日報

查看: 8196|回復: 33

[其他] hot toys guardian predator

精X見到好多guardian predator!
售2牛+7魚!
一牛半都話可以考瀘,2牛7留番比佢番屋企煲湯啦:x
依隻Figure的貨 90%都o係晒 D炒家手上,玩家只有得個'睇'字同個'恨'字!!:53:
話知佢..唔會覺得恨..唔係必需品..太貴唔值唔會要
唔明佢啲貨係邊到嚟,原箱嗰喎!
yes at least 6 carton boxes, i.e. 6x6 boxes
一牛半都話可以考瀘,2牛7留番比佢番屋企煲湯啦
Oldcat 發表於 16-10-2010 06:50 PM

唔好buy~,唔好比佢地得逞!!~

自己去SIDESHOW 訂啦, 2大牛有找...大把貨,跟本唔駛捱炒

我星期初訂T1000媽媽 (sarah conor) on waitng list, 噚晚已確認有貨, 而家搞緊負運...預計一兩有星期有得玩,係比多左運費, 不過點都唔會益炒家

要話比多D人知...........多謝 Voucher 及炒飯俠大大

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-136812-1-3.html
自己去SIDESHOW 訂啦, 2大牛有找...大把貨,跟本唔駛捱炒

我星期初訂T1000媽媽 (sarah conor) on waitng  ...
kingofhero 發表於 16-10-2010 11:53 PM

T1000 Sarah 我都收左SS貨好幾星期,運費加銀行差唔多16魚:61:

我星期初訂T1000媽媽 (sarah conor) on waitng  ...
kingofhero 發表於 16-10-2010 11:53 PM

咁有冇得訂隻predator ar ??
我訂左predator la 班炒家座艇~la ~尤其叮噹~
我訂左predator la 班炒家座艇~la ~尤其叮噹~
neweasonlss 發表於 17-10-2010 11:14 AM

good !  好野要話比多D人知

我讚好:71:
T1000 Sarah 我都收左SS貨好幾星期,運費加銀行差唔多16魚
Oldcat 發表於 17-10-2010 03:21 AM

SS收你幾錢運費?開頭佢quote我US$33跟住正式又變咗做US$25,昆咗我六草!

另其實bank draft手續費幾銀?
頭像被屏蔽