Toysdaily 玩具日報

查看: 8211|回復: 32

[其他] 有一次拎住 DX03 走入蕉人睇嘢, 結果....

頭像被屏蔽
我平時入親去 , 都俾日日埃住條柱個條矮仔bear架啦....冇野既...
最討厭,就係佢地以懲教署式既對答,同面口去招呼客人。
當的客係犯一樣!
頭像被屏蔽
唔明
BruceLee 發表於 15-10-2010 01:20 AM

laser beam from eyes囉
我又唔覺噃,招呼都OK喎!
須然買野唔多,最記得隻金田支鎗都任換仲笑笑口:52:
的確部份Sales回覆無乜感情但相比舊時HT安哥都好九條街啦:43:
頭像被屏蔽
i don't think superman txys will do that,  may be ching u think too much.
頭像被屏蔽
蕉人有個女SALES面口好少少之外, 其他就真係差D
我睇玩具都睇得唔自在
超人的人係惡樣D, 眼光也銳利, 可能旺角多人偷嘢吧, 但問嘢好 okay, 有 knowledge, 買咗 12" 後講多謝講到出門口! 只是個別 Sales 比較木納.  相反, HT Ray 簡直係玩你用暗串你 (好像現在看不見他了, 其他新 HT sales 都 okay!)...

回復 9# dogjumpjump

覺得最近好咗:58:, 唔知係唔係同上次本人大投訴HT有關??
HT 無左 RAY 同 安仔....真係好左好多....
終於感覺到自己做返人客

超人就幾個老細兇少少...買野傾兩句都可以...助手都唔算太差,間中會笑下
超人的人係惡樣D, 眼光也銳利, 可能旺角多人偷嘢吧, 但問嘢好 okay, 有 knowledge, 買咗 ...
chankb 發表於 15-10-2010 12:05 PM

yep~ totally agree!
i really appreciate on Superman Toys attitude.
Good in toy knowledge, polite, and professional.
態度最好就EB∼