Toysdaily 玩具日報

查看: 6142|回復: 31

我盒神話無Laser Label,咁即係假貨?(Update:應該唔係假貨,係我唔好彩)

各位大大,請幫o下眼睇睇,Thanks!

Updated:-
其實我已經買o左成大半個月,當時還未有留意個Laser Label,不過,呢段日子我留意到街外o的Display同我o個隻有o的唔同…
1.我隻噴o左陰影

2.拳頭偏橙色

近排因為隻o野腳軟,仆o左街,所以變做分解裝著…點知
3.個鼻已經崩o左

4.件聖衣捽幾捽變o左白銀聖衣

5.個Hip位己經有花痕

其實我o係同一間舖先後買o左3盒唔同o既盒金,不過3盒均有壞件/爛件,或有雙重膠紙,沙加都唔係最惡劣o個隻。算喇!以後都唔去o個間舖買o野就求得心安。
哈哈!我o係呢間舖度買個冰河平人成條街,雖然隻翼有一塊膠曲o左﹙check件時條裙甲遮o左睇唔到!:DD﹚,但係都叫平通街啦!:love:

[ 本文章最後由 kwtiululu 於 8-7-2007 03:27 AM 編輯 ]
wa, really dont know wor. because that sticker is a bandai authorization sticker... have you found out anything wrong with the figure??  maybe it fell off or they forgot to put it on ja wa? :(
如果冇lazer sticker, 第一最有可能唔係香港行貨出既 (大陸廠老鼠貨/東南亞貨)
大大向邊度買ga先??
我覺得一d都唔似假,你開盒腸下入面咪知囉,講真,做個假貼紙仲易喇~
紅老鼠頭貼, 應該係近牌香港再版貨, 個盒又唔似假野. 我未見過假處女. 可能老鼠貨或者漏左貼姐. :)
放心~一定唔會係假野,不過咩地區既貨就唔知喇:DD
原文章由 porcelain 於 5-7-2007 12:21 PM 發表
放心~一定唔會係假野,不過咩地區既貨就唔知喇:DD

咩地區= =差好遠:cool:
原文章由 elasto 於 5-7-2007 10:13 AM 發表
如果冇lazer sticker, 第一最有可能唔係香港行貨出既 (大陸廠老鼠貨/東南亞貨)

大大說中了.係大陸老鼠貸[/u](紅色老鼠lazer)咪好唔會,唔係假貨或賊貸.
放心, 唔係假貨, 如果假到咁真, 就真係抵俾佢呃呀:DD
原文章由 fung0011 於 5-7-2007 12:27 PM 發表

咩地區= =差好遠:cool:

有咩分別?唔係又係話QC分別丫?:DD
應該唔係假
不過係第個地方版囉:!:!
算吧啦......我咩貼紙都冇 都買過

[ 本文章最後由 大面豬 於 5-7-2007 07:33 PM 編輯 ]
原文章由 大面豬 於 5-7-2007 01:08 PM 發表
算吧啦......我咩貼紙都冇 都買過

金牛﹖
i think not 假野 :o