Toysdaily 玩具日報

[其他] 有一次拎住 DX03 走入蕉人睇嘢, 結果....

我又覺得超人D服務幾好WOW,未試過有不愉快事件,同佢地D眼神接觸都好NICE,佢見我手上有單或攞住野會主動過來幫我KEEP起或攞隻新的比我,咁服務應該都OK啦.
態度最好就EB∼
改咩名好? 發表於 15-10-2010 16:26

:o都可以話係既
有乜問題?去完Ht買嘢就唔可以去架??
去完惠康就唔可以去百佳?
奇怪嘅主題......:69:

我同意超人真係眼啤啤同埋對答麻麻...

但係點都唔夠HT差, 問下野都比人啤, 3句唔埋幾條友圍住你, 好似想凶你咁
HT舊肥先係極品.....
我經常咁做..從來冇問題..
我每次入去超人, 老細(counter 入面果兩位) 次次打哂招呼咁, 笑笑口
又會問我拎咗XX 未 or 有冇訂隻XX....
所以我又唔覺服務差喎
相反我成日齋行冇買嘢, 太多招呼反而壓力
我每次入去超人, 老細(counter 入面果兩位) 次次打哂招呼咁, 笑笑口
又會問我拎咗XX 未 or 有冇訂隻 ...
hongwohse 發表於 16-10-2010 01:33 AM

咁係見你係熟客...租客一份子....:66:
服務行業話明服務..都做唔好..有惡劣情況即投訴去佢地總部..管理階層..寫信去都要..咁先會有改善:80:
你唔睥人點知人睥你??

可能蕉人店員會話: 有條友拎住 DX03 走入黎睇嘢, 無lala仲睥睥貢.....:ar:
??係HT?wM,老板娘明艷照人
全體仝人面?笑容,順勢過昭仁??
完全感覺唔到雷射眼,可能在下唔夠靚仔啦。
蕉人有個女SALES面口好少少之外, 其他就真係差D
我睇玩具都睇得唔自在
superterry 發表於 15-10-2010 10:34 AM

超人邊度有女Sales
以前大黃生太太都會看下鋪,但已經係6,7年前
其實你係咪當左hottoys係超人...
超人黃家姐~?  不過好似冇見好耐咯~
人仔貓 發表於 18-10-2010 11:10 AM

仲有幾位女士在幕後做支援工作
但Sales黎講,超人好似真係有5,6年冇女人賣野啦

btw,呢個post樓主係話入到超人好多人望佢,但佢冇話係超人店員望佢喎
哈哈,其實呢個post的主題本身已怪,佢講得唔清楚,之後亦冇follow,冇乜好傾
頭像被屏蔽
:o成日都拎住係其它舖頭買既玩具行超人啦!唔覺比人o卑喎!會唔會係你諗多左