Toysdaily 玩具日報

查看: 5989|回復: 13

[個人收藏] 9月之最後收穫

9月真的比較忙,但好在朋友多,買玩具有時一個電話就可以了,結果還是買了不少.

剛剛有時間才可以跟他們一聚及交收結賬.

先來是壽屋的武器SET,我的模型改造計劃又可以展開了!

不過按近來的時間安排,應該都只會停在計劃階段吧...

LEGO的斯巴達人,終於有戰狼三...人了,離目標完成了1/100,哈哈哈哈哈.

法老王都終於入手了.

之後看看3.75的.

IRON MAN,電影版的鞭狂就沒什麼興趣了,不過漫畫版的就興趣多很多了.

有盔甲時外型比較累贅.

但脫下盔甲之後,一身橫練肌肉,太吸引了.

佢主要問題有兩個,鞭的形態有點奇怪,都是捲成一堆的,第二是前臂可動範圍好細.

GHOST RIDER,應該是3.75中難得的佳作,外形神韻也相當不錯.

兩個玩鞭的當然可以交流一下啦.

有人怎可以沒有車,找了一下,這傢伙作為座騎又風格上又幾夾的.

仲難得兩個都是玩鐵鏈的.

THANOS!

MARVEL的神級人物,不過我想如果唔係之前無限手套再現江湖,又會唔會咁多人留意佢呢?

玩具又是3.75的佳作!!

睇相唔似3.75級數吧.

最後是TF的了.

WFC音波,也是好物.

但我還是覺得下面這傢伙有趣一點.

下一篇會講一講他.

highbrow最主要係對手怪怪地,其實本身唔錯
真的是最後?九月還有三日...:58:
Ghost rider x TF, 有趣; :71:
重有幾日至10月, 買埋哩幾日嗱!:75:
Thanos 呢面就絕對係人氣奸角, Annihilation , Thanos Imperative 等有新既漫畫出現.

壽屋武器set 我都覺得好正﹐但無乜識幫我手買, 除緣啦.
熱熾期待音波篇
:71: thx for sharing!
good:71:
壽屋的武器SET好正
香港買的?
soundwave好正, 遲D入返...:73:
Transformer is good.
紫月葵:
對手係有D"特別",但整體我都覺得不錯.

影武者,roystoy:
呵呵呵,已經回國內工作了,國慶前都唔會有出手的機會.

真火雲邪神,y2jlch,himhimhim74:
THX!!

Duraxyll:
THANOS當然算是人氣角色啦,我見公報時已經有留意了,但見咁多人搵先想係唔係因為漫畫展時的無限手套所引起的.
武器SET都幾熱門,好在有朋友!

山吹老師:
音波無咁快,不過都會有的.

0din:
係呀,不過是朋友代辦,我都唔知佢點入手的.

virtualman:
音波幾OK,但在WFC幾款中又未算特別出色.

gazza1211:
TF幾時都無抵玩的.
音波好似唔錯喎, 不過之前既都未入:79:
楼主入既3.75都好正,Marvel出的比DC好:71: