Toysdaily 玩具日報

查看: 5547|回復: 10

[詢問] 有無人會買「波斯王子」? 最後唔知有無改到樣?

我想問呢度有無兄弟訂左波斯王子呢!? 我問職員話月尾就出喇! 不過期間無咩聲氣又無人再提~~~ 唔知最後hottoys有無聽到大多人討論個樣唔太似而作出修改呢!? 如果好似之前Blade咁...出貨有改就好喇!!!!

15/16中~  有無人有新圖睇睇?
呢隻係我近期罕有地 放棄 一隻,舖面果隻改左D,但都係唔掂囉
等現貨望望穩陣,又唔會貴好多
我無買,幫你唔到
mushroom~~好耐無見!  謝謝2位~~
其實原本我都好想訂,但問過店員佢話鋪面改左D果隻已經係Final...所以我都等大貨出左先
mushroom~~好耐無見!  謝謝2位~~
玩具烈士-奇雲 發表於 7-9-2010 02:58 AM

係呀!還在學校工作嗎?
黎緊有太多好野, warmachince, irom m4,5,6 ... .mj, superman, bruce , 鐵血, expandable 史太虫

屋企地方有限..呢一隻唯有放棄
知唔知依隻訂多幾錢呀?
開頭都想訂,,,
但,愈贂愈覺得冇一忽似主角,,,,
都係等現貨
隻波斯王子如果唔計個頭的話,其他部分都係上上之作...始終都無訂到.
隻波斯王子如果唔計個頭的話,其他部分都係上上之作...始終都無訂到.
vanhelsing 發表於 11-9-2010 09:05 PM

X 2~