Toysdaily 玩具日報

查看: 15233|回復: 22

[個人收藏] 砌左20年高達模型既我 最後都中埋超合金毒~ HELP~~

今個月一次買左....

忍者戰士 飛影...

搵得好辛苦既 戰鬥機械沙賓基 (綠色個隻難搵到丫...)

俾我夢幻般搵到既魂SPEC OP版既機甲戰記威龍... (超罕有)

因為冇位放 所以CHECK左伴都冇地方拆黎玩... 9月出既鳳雷鷹 11月出既爆龍 12月出既D2同D3 小弟都有訂.......................只係一個月...中毒中到咁都唔知可以點:30::30::30:
模型同合金各有毒性...但如是生活繁忙的香港人,合金的確是較為殺食
我得十五歲...冇咩錢買合金...:55::56:睇見呢度各位大大成個櫃都系合金...............................
恭喜師兄跌入另一深淵:D
師兄, 我同你一樣... 無玩模型.... 走咗去玩超合金......:52:
我得十五歲...冇咩錢買合金...睇見呢度各位大大成個櫃都系合金...............................
ff903 發表於 20-8-2010 09:37 PM

呢度好多ching都大你一個double,有d仲有仔有女,
你拎自己同佢地比梗係無得比啦:31:
合金的確係深淵, 加埋新嘅super robot超合金, 真係好"甘"!!
唉,一失足成千古恨.破财事小,但買返來有時發覺,花咗,爛咗,或缺件既,都唔知再入好定望住心痛好啦.
我得十五歲...冇咩錢買合金...睇見呢度各位大大成個櫃都系合金...............................
ff903 發表於 20-8-2010 09:37 PM

我覺得玩玩具最緊要唔好比較o羅, 好似我大你一倍有多, 做o左好多年o野所以叫有d閒錢買多一d 玩具, 但見到一d大大成屋都係12吋都試過有d自卑, 但諗深一層, 其實玩玩具最緊要開心之o麻, 比較真係冇乜意思:67:

宜家我都有時會自卑, 但就唔係因為玩具多少定平貴, 而係見到有d大大可以將d玩具擺到d好靚o既post影相, 又或者可以修飾甚至改裝到好型, 但自己仍然只可以放上手玩下同埋當景品咁楝係檯頭......:42:

我砌左30幾年高達 唔夠兩年合金己經係模型一半:34:
回復 10# tysss

係!我明喇!最緊要開心!多謝大大提點!:78::65:
合金~come on:57:
唉!!:38:我這大半年玩懷舊合金,重金啦:30:
回復 12# ff903 [/b

我都20 頭   我都有吾小嫁   

小兄弟  慢慢長路     有排你買呀
又多位Ching中埋超合金毒開始入坑
好在超合金魂唔算話出得太密﹐如果對在職人士嚟講﹐中毒都唔會太傷