Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 一年戰爭迷

[個人收藏] 砌左20年高達模型既我 最後都中埋超合金毒~ HELP~~

又多位Ching中埋超合金毒開始入坑
好在超合金魂唔算話出得太密﹐如果對在職人士嚟講﹐中毒都唔會太傷
support 合金 toys!:71:
我得十五歲...冇咩錢買合金...睇見呢度各位大大成個櫃都系合金...............................
ff903 發表於 20-8-2010 21:37

唔使擔:58:心好快當你可以出嚟做嘢之後你就會步入呢個深淵 :75:
我得十五歲...冇咩錢買合金...睇見呢度各位大大成個櫃都系合金...............................
ff903 發表於 20-8-2010 09:37 PM

大個左搵到錢先買囉:73:
好多老餅 :34:

P.S. 我都係
而家我仲頂得住唔買超級型系列既超合金 但我怕好快我會頂唔住啦~~~~~~~~~~~~~:42:
:71: welcome
今個月一次買左....

忍者戰士 飛影...

搵得好辛苦既 戰鬥機械沙賓基 (綠色個隻難搵到丫...)
...
一年戰爭迷 發表於 20-8-2010 09:16 PM

中毒中到咁都唔知可以點////冇得醫:DD
恭賀樓主敗家成功,跌入這萬丈深淵,開心就好,但別瘦了荷包也瘦了身子(省下餐費來買)!!!
感謝樓主無私的分享!!!