Toysdaily 玩具日報

查看: 38982|回復: 15

[最新報價] 奇趣天地全線 BANDAI 模型特價消息

<玩具部>   模型大優惠!!
即日起全線 BANDAI 模型
正價85折 特價95折!!
各分店有售∼
如有任何產品查詢請親臨各店&#33303;∼
https://www.facebook.com/Wonderl ... _id=979558662093659

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
就算折完都貴過出面,抵與否見仁見智。不過將軍、
澳班員工,除左肥仔阿頭之外,其他所謂員工返工時間大講大笑,問親野黑口黑面,就真係五九折我都無興趣囉。
今日行過, 折完都吾&#21873;市價, 係賣比有錢人的店舖
間鋪個位置又唔就腳,D玩具個價又貴,呢D咁&#22021;特價真係搵你愛囉:ar:
可能繼賊船後另一間....:36:
kenny121874 發表於 23-3-2016 06:39 PM
就算折完都貴過出面,抵與否見仁見智。不過將軍、
澳班員工,除左肥仔阿頭之外,其他所謂員工返工時間大講大 ...

全對,班員工態度真係差到無人有,文具部d大嬏問多兩句就隨便敷衍你。去第二度買野仲開心。
san555 發表於 26-3-2016 01:39 PM
全對,班員工態度真係差到無人有,文具部d大嬏問多兩句就隨便敷衍你。去第二度買野仲開心。

下 係咩 個肥仔呀頭淨係吹水嫁渣WO
有野問佢野 佢求求期答我 仲衰過冇答
BTW文具班極品真係差到不得了
收銀都唔差丫 我同你講
星期六日有個4眼丫嬸又係黑口黑面 好似差佢錢咁
好似佢係老細咁
grando02817 發表於 27-3-2016 02:59 AM
下 係咩 個肥仔呀頭淨係吹水嫁渣WO
有野問佢野 佢求求期答我 仲衰過冇答
BTW文具班極品真係差到不得了
...

真係好想反映下,不過九成無用
次次入去都比保安跟,
成日當客係賊,
所以無去好耐lu
留返比你地自己玩啦
tony 發表於 8-4-2016 05:04 PM
次次入去都比保安跟,
成日當客係賊,
所以無去好耐lu

將軍澳班員工都唔係做野,都唔發覺有保安,不過文具果邊我都覺好差。
例子RG, 折完都要160以上
我去福利精品買除全部130唔好??
再減多d更加好~~~~~~
我以前常去黃埔店幫襯,覺得佢地服務好,現在少去了。現在那些員工很差嗎?還是只係其它分店差?
pastng 發表於 7-5-2016 11:34 AM
我以前常去黃埔店幫襯,覺得佢地服務好,現在少去了。現在那些員工很差嗎?還是只係其它分店差?

因為將軍澳分店好差,男男女女都黑口黑面,所以無去其他分店受難。
kenny121874 發表於 7-5-2016 12:27 PM
因為將軍澳分店好差,男男女女都黑口黑面,所以無去其他分店受難。

打工打到黑面他自己都唔會開心,為乜呢:42: