Toysdaily 玩具日報

[其他] Hottoys 熱玩具公司旺角部分前綫人員令人生厭

關閉 [複製鏈接]
夠膽佢咪上黎回應下佢自己既工作態度囉~~~~
BruceLee 發表於 20-9-2010 05:01 PM

:71:大大咁有李小龍Feel
連Sales唯一「Sell 客」技能都欠奉,炒得啦!唔通真係貪你靚仔咩!只識吹水同收$,求其搵個師奶都做得黎啦!
頭像被屏蔽
:77:我間office裡頭大把無理取閙的混蛋, 所以黑口黑面又算d咩? {:2_111:}所謂邊d人做邊d工, 社會上有好多不安本份的人.
呢位師兄一定無信仰, 禮拜日d神父鑊鑊都叫你睇開d, 真是唔化都聽到化 {:3_134:}
回復 77# neoneo

同意, 同意, 可能仲好d
其實我去咁多次都真係冇咩特別冇禮貌的事發生(有幾次重有傾有講tim)

其實大把玩具店or店舖有更差的代客之道tim.

放鬆d, or 一係把留係店中的時間縮短(反正野or拿野成個過程都唔洗 2min....)
我今日一點四倒去到, 見到訓話中... 個個個樣都死晒狗.  同大大你單野有無關就唔知了.
其實我去咁多次都真係冇咩特別冇禮貌的事發生(有幾次重有傾有講tim)

其實大把玩具店or店舖有更差的代客之 ...
mansiu123 發表於 20-9-2010 06:20 PM

我冇嘢都唔入HT. 亞X哥禁串咀就在我提貨的2mins中都夠時間做野, 幾化同放鬆都黎火.大把鋪差佢又要差.什麼logic呀?
我今日一點四倒去到, 見到訓話中... 個個個樣都死晒狗.  同大大你單野有無關就唔知了.
ivykwong1997 發表於 20-9-2010 06:27 PM

其實只是其中一兩個做得唔好...希望有正面的改善吧:65:
老老實實差不多一年嘅HT經歷,
除左趕客王安哥係十次見佢十次都想舂佢之外真係無乜投訴:53:
可能小弟時運高:77:
老老實實差不多一年嘅HT經歷,
除左趕客王安哥係十次見佢十次都想舂佢之外真係無乜投訴
可能小弟 ...
Oldcat 發表於 20-9-2010 18:49

無左安仔同阿肥,其實已經好左好多...希望佢地2個唔好再返黎就得...
宜家我去買里野..已經唔會理佢地, 費事自己無晒心情:67:

哇。。甘串?下次嚟香港玩時一定會上去HT見識下佢哋態度至得,或者同D sales講  “喂~!!我專程搭飛機嚟睇你哋D囂張態度架,
快D耍兩招嚟睇下啦,等我番到去都可以同D親戚朋友講下香港都唔係全部人都聼劉華支笛架~!!”

:34:老實講~安哥走後,其實都改善了一點了~:58:

但在我迷上figure之前,我真係完成估唔到成千銀買個玩具,
會令人有受氣的感覺~~係ht先咁衰....
:38:

去格仔店買幾蚊雞野,的靚女sales都會講聲"多謝晒,得閒唻睇過la"

有讚有彈
1)小肥仔服務都唔錯~
2)仲有新唻有個4眼高高的後生仔,都好好禮貌~
頭像被屏蔽