Toysdaily 玩具日報

[其他] Hottoys 熱玩具公司旺角部分前綫人員令人生厭

關閉 [複製鏈接]
HT 的回覆...

你好,

謝謝閣下的意見, 我們亦已收到上述客人的投訴
對於為客人於購物過程中帶來不愉快, 我們深感抱歉
我們會慎重處理並跟進有關的投訴的
謝謝!

ps:大家出分力量.叫Hottoys高層黎依道回應我地訴求:blame:
呢道我話事,送唔送比客我決定,鐘意就送"....社團制度?咁都得,哈哈..希望佢係同同事吹水吧~
船頭尺 發表於 20-9-2010 09:56 AM

你客人面前?
尋日去HT 訂野,見到有個新人,後生仔黎,應該新請的,著白色衫
睇落無咁醒目,但見到佢真係都會問下你有乜 ...
BruceLee 發表於 20-9-2010 10:31 AM

同意!這也是我決定投訴他們的原因. 教壞那些新人.
其實不是要求d sales 四萬咁口..搖住尾對住d客..
只係一個簡單微笑點頭(無都算)..講野要望住個客(呢樣真係 ...
lili 發表於 20-9-2010 11:19 AM

對HT品牌絕對有負面影響.
有老闆娘係度個陣,個個都無問題,走左之後就現哂形
BruceLee 發表於 20-9-2010 11:36 AM

Hottoys 公司可用神秘人走去Hottoys, Superman 及Enterbay 去比較...
講真,本人已很久沒有惠顧 HT. 正正就是其低劣的服務態度!!
本人亦很希望支持港人起創的業務,但其極不專業 ...
fktuen 發表於 20-9-2010 11:38 AM

暫時不再買新嘢...
俾錢佢洗, 仲好似去乞咁
Macross. 發表於 20-9-2010 12:21 PM

我對乞兒也不會黑面...
回復 29# long

"大部分員工連基本禮貌都無"

同意觀點! 等別是做久了那些.
回復 31# ck308

無言...
回復 32# BruceLee

"...心地唔係咁好...見過佢背後恥笑d客..."

這是做熟客生意公司的死亡之吻....其實我也見過在hottoys發生.
唔會,dd野由心而發~~~

我之前d 下屬,有心落力做,你加佢人工,會更加落力
無心做,加幾多,都唔會 ...
BruceLee 發表於 20-9-2010 12:46 PM

真的是有冇心, 同錢無關.你唔見M記掉過餐比你 :)
重有,其實你地可以睇到新嚟個肥仔嘅服務態度係好好㗎,但係我親眼見過肥仔SERVE緊客&#2 ...
ck308 發表於 20-9-2010 01:08 PM

新嚟個肥仔 so far okay!
HT 學下人地enterbay個姐姐喇, 動漫節個個排到想打架,但系她仲笑著幫人...服務態度好極
chubbyman 發表於 20-9-2010 01:14 PM

其實見到很感動, 也Jealous老板有這員工.
我唔係去過HT買過好多野,都只係幾件而已...
員工黑面個D就暫時未遇過...不過產品知識又真係有點薄弱...
試過問野都答非所問...樓主所遇的情況又實在令人無奈又討厭呢~
可能系皇親國戚......可能佢地好妒忌我地可以訂到呢toys...所以就比d面色你睇...唉......