Toysdaily 玩具日報

[其他] Hottoys 熱玩具公司旺角部分前綫人員令人生厭

關閉 [複製鏈接]
其實見到很感動, 也Jealous老板有這員工.
chankb 發表於 20/9/2010 13:55

佢係老細個妹, 唔通幫佢阿哥倒米咩 :x
佢係老細個妹, 唔通幫佢阿哥倒米咩
毓民MKII 發表於 20-9-2010 02:29 PM

O! I see! :51:
其實不是要求d sales 四萬咁口..搖住尾對住d客..
只係一個簡單微笑點頭(無都算)..講野要望住個客(呢樣真係 ...
lili 發表於 20-9-2010 11:19 AM

All true !  We don't need them to swing tails like doggies, yet they're lacking of basic training & the least courtesy towards customers  :42:

買 / 訂野, 小弟多數找老闆娘幫手, 免受黑氣;:34:
而HT新入的sales, 都幾好禮貌; 小弟最有印象的是做左一排的小肥, 有次換件由佢幫手, 十分有禮;:71:  
其實無禮的來來去去都是果2, 3個, 陀衰家...:*
高果個Kelvin唔錯呀...唔好炒佢呀...

而家無左許志安同阿肥,已經好好多喇...
而家係得阿ray一個態度差,好有安仔影子...
頭像被屏蔽
基本 d, 望住人講野都唔識 ...
sigh...what are "PK" sales!! Really don't understand what is Howard thinking?
Who is the boss???
今日lunch, 見半開閘,兩個sales和一個人在店內談話,唔知是否訓話 !
我去時又冇大家講到咁嚴重......普普通通咁law

(可能細個去得多葵芳流行一族2, 訓練多左!..xddd)
總係覺得e加一多人就好慢,以前多人過e加都無咁慢....
頭像被屏蔽
我去時又冇大家講到咁嚴重......普普通通咁law

(可能細個去得多葵芳流行一族2, 訓練多左!..xddd)
mansiu123 發表於 20-9-2010 04:39 PM

如果想見真身,問嘢問多幾句. Check貨要求看多盒吧! 只是行過比錢是Okay的.  

可能太近Superman, 本人拿了來作比較. 真對Superman不起.

不過HT夠姜當着客人面前說鐘意才送此售貨員也是極品. 想起如果不是那新的Sales多口.我跟本不會知亞X唔鐘意我.希望亞X唔好向的新Sales報復吧...
高果個Kelvin唔錯呀...唔好炒佢呀...

而家無左許志安同阿肥,已經好好多喇...
而家係得阿ray一個態度差 ...
Jimy 發表於 20-9-2010 02:53 PM

You are just  lucky!
頭像被屏蔽