Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [終於有時間玩]又是老麥(ver. WFC) 還有萌少女化的黑麥(大誤)

買了都個幾禮拜了,終於有時間開盒...
包裝照大家都好熟識了,懶得upload了:64:

直接來一個兩大BOSS競演:71:
文哥的車型完成度及detail更高,老麥的...唔知咩型就比較失色了...

電影版太型了(只限金錢龜mode),所以今次...唔太滿意...

說明書自稱為坦克mode,將原本收起的"理帶"放下就成...無言。

人型比對:*
文哥偏重型,老麥就較銳利瀟灑,各有千秋。

值得一讚的是老麥關節強度良好,暫無鬆懈,文哥印象中都無乜點玩就鬆哂...軟手軟腳的...

面相比對...矇了點...:die:
又是各具特色。

老麥: "唔回帖?!射X死你!!"
"

整體身型修長。手炮有成隻麥咁高,感覺良好。

少不了大戰一番!!:*

老麥: "忍你好耐了!!"
(ps:每次買了新文,老麥都總被欺負...:( )

總結:
今次的麥來貨簡直就是稀有品...
要買...真的踏破鐵鞋無覓處...
最後在IN'S一間店問老闆幾時有貨返,再特登走一轉才以少炒價(差不多兩魚!!)入手...

最慘真是成個旺角都無,只此一家,又吹佢唔漲...:die:

希望Who Fxxking Care...oh,sorry,WFC系列會在V級大放神彩,
給玩家再來一個驚喜:D :D :D :D :D

阿~還有,剛剛途經皆旺,還入了這個...

找一日同家中的老麥組成大炮同盟先:52:
GOOD!!:71:
GOOD!!
kit800407 發表於 25-8-2010 10:41 PM

:65::71:
兄台, 你變車變漏左近尾一part
WFC兩大頭領﹐正
如果呢兩隻再大多少少就仲正
WFC 最新正野 --- 音波!

兄台, 你變車變漏左近尾一part
cynip 發表於 27-8-2010 11:07 AM

有咁既事咩:@
詳細希望!!
WFC兩大頭領﹐正
如果呢兩隻再大多少少就仲正
laiken 發表於 27-8-2010 12:43 PM

係lu...浪費左咁精彩的設計...
WFC 最新正野 --- 音波!
Mikehk@ 發表於 27-8-2010 06:17 PM

對音波無太大興趣,免疫了:(