Toysdaily 玩具日報

查看: 6332|回復: 12

[玩具報告] TRANSFORMERS WFC MEGATRON+WFC DARKMOUNT

唔該哂mikey大先,今日去佢朋友間鋪拎左貨
開始時見睇相時都無咩特別好感
但上手玩後,真係同wfc文一樣,型!

心口一個紅v再加透明(大家要小心睇qc,你睇我個隻膊頭就知:L )

可動方面,同wfc文差唔多,同樣無腰關節,但膊頭太大,頂住左,隻手少左好多活動性
不過由於佢太型仔,所以,擺少少pose都好型仔

至於成隻令我覺得影衰既地方係隻腳!:@ 好似塊餅咁= =

不過抵讚既係隻手指...唔似tfa個隻老麥咁玩空手道= =

變形嗎?同文哥180度唔同,so easy,,,約膊頭推上,雙腳向後一反,再裝支炮就係啦- -

呢架係咩黎?太空船:? 仲可以反個輪帶出黎,坦克:?

有無文哥既你,呢隻老麥,都值得買

不過不失...
車mode外,係說明書上仲有個9唔搭8既炮台mode- -
武器好似隻野戰鐵皮咁可以折黎折黎,有個扣係度既設計

反而係老麥同文哥都無既腰關節佢有- -(二線角色要多個腰關節?)
不過動作方面我唔多影了,手可以開合,變形難度同wfc bee差唔多

ps:呢隻膠都幾差下= =
DARKMOUNT?個樣好似PREDATOR!!:67:
老麥個炮口做得最靚
老麥個炮口做得最靚
相信如果我到豆斗之類的店家找的話, 也沒有多少隻麥Sir給我挑吧...:67:
不過帥是很帥沒錯...

話說回來Darkmount的數值高到幾乎與文哥麥Sir差不多是什麼一回事?:(
相信如果我到豆斗之類的店家找的話, 也沒有多少隻麥Sir給我挑吧...
不過帥是很帥沒錯...

話說回來D ...
手榴蛋包飯 發表於 25-7-2010 02:05 AM

係game度我好似未用過佢@@
睇唔倒個膊頭有乜唔妥...?
紅色個撻披哂口~
全部死圖...
都話過唔好用pb放圖嫁啦
圖已死...
brandwidth exceeded:79:
圖已死!!!!