Toysdaily 玩具日報

查看: 8477|回復: 12

[玩具攝影] !!博派的哀歌,WFC黑文見參!!~WFC Optimus Prime (Black Version)~

好耐好耐無出POST喇,今次登場既係佢
WAR FOR CYBERTRON
OPTIMUS PRIME (BLACK VERSION)
黑文,伙我腦入面本身完全係無呢一個概念
直到一日撞番一位又係鐘情文哥既舊同事,交談既時候忽然講起WFC系列
講到WFC既日版用色更是一絕的時候,''你估日版會唔會出黑交限定丫喇?!''
奇想就係咁出現左...
我既認識,黑文係狂派而唔係博派既,近期出既黑文點解會變哂博派?
就好似Megatron加上博派LOGO,格格不入
所以今次用上狂派既LOGO於黑文上,感覺一流
PS左,加左小小文字既粉飾,希望大家睇得開心,留個意見
小弟未知下次POST邊隻好,大大有無好意見呢?
廢話講完,去相

多謝文哥舊同事比左呢個概念我,唔係WFC黑文係唔會出自我手=]
THX ALL BRO SUPPORT!
如果黑文係博派既話得兩個可能性,佢一係墮落左既文(NP)
另一個就係好似MP隻黑文咁係人工整出黎
應該係唔想出多件模掛-.-''
不過黑文係狂派既思想就深入左我心
遲下可能又會用呢個模上白色﹐咁就話係出馬格斯
:71:
回復 1# wilfield

Nice paint job
Don't like the glossy feel.
樓主費心思, 支持 :71:
車 mode 又幾型, 有少少 Batmobile 的感覺 :35:
batmobile呢XD

經樓主一說, WFC文黑色版也未必沒機會推出....唔, 靜候佳音吧.:78:
咁NP中文應該叫咩呀?:cool:
不如搞埋马格斯啦
頭像被屏蔽
:71:nice work