Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [NDS]機戰L(有新PV 7分鐘長)

回復 29# williamhychan

Fami通報得料ge..早就達到99.9%ge可信性la= ="
好消息.好消息!!!聽聞今作會+語音
DS|F@!LoVeIvYs 發表於 25-8-2010 13:09

系就正la~~:)
冷靜D!!冷靜D!!

日本Game書有報導,當然真確率很高,但並非每個人都會購買

先前某本地Game書,都吹 ...
williamhychan 發表於 26-8-2010 01:18 AM

當年Z2係因為網上有假圖,而有啲香港GAME書又唔查到唔查下就登上雜誌,先有會發生啲禁既事.
其實我都冇買FAMI,只係睇啲討論區.但係如果你係要睇左香港啲GAME書先信係事實,我真係冇咩好講,比我就情惋等官網好過,都係個句香港啲GAME書都係左抄右抄得黎,佢地好少會有一手情報.
當年Z2係因為網上有假圖,而有啲香港GAME書又唔查到唔查下就登上雜誌,先有會發生啲禁既事.
...
強襲 發表於 26-8-2010 11:16 AM

不如講番隻game~~~我覺得依煞算係最大驚喜~~~:shiny:
點解係 nova 唔係 斷空我:sad:
點解
好在有 雙 v 電磁俠
希望可以順利取回nds啦 ._."
始終冇老老修, 00同驚爆.........:die:
既然大家都喜歡玩機戰,對於報導來源討論,我會停止再討論,免傷和氣

最緊要隻GAME準時11/25

如果先前言語上有什麼得罪,望樓主多多見諒
不如講番隻game~~~我覺得依煞算係最大驚喜~~~
黑色三連敗 發表於 26-8-2010 11:30 AM

個人覺得響NDS上次次出既機戰都係有驚喜(可能有人覺得係驚嚇),驚喜在佢次次都會加啲古怪機体.
不過佢今次新加啲機我就覺得一般般LA!雖然到睇過片(戦え!イクサー1&冒険!イクサー3除外),但係E幾套都係一般般.

既然大家都喜歡玩機戰,對於報導來源討論,我會停止再討論,免傷和氣

最緊要隻GAME準時11/25

如果先前言 ...
williamhychan 發表於 26-8-2010 12:49 PM

其實冇咩野!大家都只係講下自己啲觀點.
個人覺得響NDS上次次出既機戰都係有驚喜(可能有人覺得係驚嚇),驚喜在佢次次都會加啲古怪機体.
不過 ...
強襲 發表於 26-8-2010 05:51 PM

我係機械人都鍾意~~~今次同上次都有d重複~~~不過個幾套我都鍾意~~~但依煞真係估佢唔到~~~~:D
我就主要睇中MAcross F和Linebarrel,
不過這兩隻都預左機戰遲早會出的了~~
新 PV
Vince 發表於 3-9-2010 08:56 PM

我等佢出n3ds~~:D
官網更新, 又無得選主角機...................
唉~
官網更新, 又無得選主角機...................
唉~
cybaster 發表於 18-9-2010 05:06 PM

我對單主角機就冇咩所謂,不過最好多啲分支.
之前W同K,初期主角機都係真實系,終於等到超級系LA.:71:
我對單主角機就冇咩所謂,不過最好多啲分支.
之前W同K,初期主角機都係真實系,終於等到超級系LA.: ...
強襲 發表於 20-9-2010 14:34

我就偏向可以選男/女主角及主角機,
當年GBA的A,D,J都做到, 點解去到NDS唔做......................唉~