Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [NDS]機戰L(有新PV 7分鐘長)

6週目~~~我都唔夠您多~~~
黑色三連敗 發表於 24-8-2010 17:12

我而家覺得威廉兄應該可以完成wii 果隻機戰neo :66:
其實我唔係好明,響NDS上既好GAME真係好多,唔係好明點解啲人可以封印部機.
9月有大神伝/PM W&B/O ...
強襲 發表於 24-8-2010 17:16

我基本上唔係係街或搭車時打機, 多數都係晚上及去旅行搭2-3個鐘車先玩部nds, 但平時返到屋企連 ps3, xbox同wii d game 都玩唔晒仲邊有時間玩部nds :42:
咁人各人都有各人既喜好既....
我就PSP同NDS輪住咁打, 近排煲緊NDS既火炎之紋章
兵器 發表於 24-8-2010 17:21

我wii 果隻火炎之紋章都仲未玩完, 都唔知幾時先有機會玩nds 果隻 :42:
其實唔係話NDS無好Game,只不過自己打手提機習性唔同o左,兼且唔會搭巴士地鐵時打

上班工作 + 影相 +  ...
williamhychan 發表於 24-8-2010 17:34

我同你差不多, 但係香港都好少會帶部nds 出機玩, 如有機戰我都只係夜晚返到屋企先玩, 所以比你仲小機會開部nds 玩 :42:
我而家覺得威廉兄應該可以完成wii 果隻機戰neo
bbf1125 發表於 24-8-2010 05:50 PM

一定得~~~:$
我基本上唔係係街或搭車時打機, 多數都係晚上及去旅行搭2-3個鐘車先玩部nds, 但平時返到屋企連 ps3, xb ...
bbf1125 發表於 24-8-2010 05:56 PM

冇時間~~~我都係~~~:die:
好消息.好消息!!!聽聞今作會+語音
DS|F@!LoVeIvYs 發表於 25-8-2010 01:09 PM

good news~~~:71:
正呀~~:shiny:

Macross F
Linebarrel

但我想要超獸機神多過獸裝機攻law.....................
我而家覺得威廉兄應該可以完成wii 果隻機戰neo
bbf1125 發表於 24-8-2010 05:50 PM

我都要睇機戰裡面D boss有幾強先得 ,
淨係機戰XO 最後一話 我都放棄o左!!
中Boss 命中/HP/MAP砲都超強,Big Boss 能力更恐怖,要重覆做扣減HP動作,但BIG BOSS又會回復一定HP,還有一班無限嘍囉

其實Neo裡面隻 魔龍王我都有點驚

反而機戰 Z /K /W 打大佬就So Easy
DS|F@!LoVeIvYs 發表於 25-8-2010 13:09

有埋語音咁投入感真係又再大d  :$
暫時Game Next有報,睇埋Gameweekly就確認

暫時Game Next有報,睇埋Gameweekly就確認
williamhychan 發表於 25-8-2010 11:22 PM

吓!日本GAME書都唔信,信香港GAME書.仲有FAMI通到有講機戰L,都冇咩可以假.
而且香港GAME書啲圖,未又係日本COPY過黎.
吓!日本GAME書都唔信,信香港GAME書.仲有FAMI通到有講機戰L,都冇咩可以假.
而且香港GAME書ࢋ ...
強襲 發表於 26-8-2010 12:40 AM

冷靜D!!冷靜D!!

日本Game書有報導,當然真確率很高,但並非每個人都會購買

先前某本地Game書,都吹水話似出機戰Z2,所以我要睇多其他幾份Game書有否報導求証

情形等如平常新聞採訪,同一事件報導方式角度也有不同,是真是假都要自己思巧求証一下
而且香港GAME書&#2187 ...
強襲 發表於 26-8-2010 12:40 AM

強襲兄~~~冷靜些~~~冷靜些~~~:78: