Toysdaily 玩具日報

[其他] 悼念菲律賓挾持人質事件中死去及受傷的朋友

R.I.P.  
:64:
唔好挑起戰爭啦,樓主開post都係想日報中既兄弟對死傷者道念,
我最近家中死左隻同我一起左8年既狗仔,所以見到一d咁既事發生,都會5開心
或者有d人未去[針5吉到肉]啦......
R.I.P.  

唔好挑起戰爭啦,樓主開post都係想日報中既兄弟對死傷者道念,
我最近家中死左隻同我一起左 ...
fishfishfish 發表於 24-8-2010 12:25 AM

贊同!都希望大大可早日平復心情...
好心痛, 希望死去的朋友可以安息:64::64::64:
死者加到八人了...:79:
個心好唔舒服..........

睇晒全程直播報導,我有d懷疑部份死傷者會唔會係由菲律賓追擊手誤中副車所造成.....
R.I.P.

睇晒全程直播報導,我有d懷疑部份死傷者會唔會係由菲律賓追擊手誤中副車所造成. ...
iorik 發表於 24-8-2010 12:35 AM

一定會...
個班"特警"自己都驚到震....
肯定開槍亂咁掃............:53:
r.i.p.

remember this guy
D-E-V-I-L  =  心智有問題
:64:R.I.P

睇晒全程直播報導,我有d懷疑部份死傷者會唔會係由菲律賓追擊手誤中副車所造成. ...
iorik 發表於 24-8-2010 12:35 AM

大大同小弟想法一致
不應該發生的事件,加上不當處理手法,導致不幸的結果,希望遇難人士安息。RIP

另外,致在此狂言的數位C兄,請注重你的言行,這是掉念事件的POST,不喜勿入,入左來,請尊重其他人。正如入靈堂,唔鐘意可以唔入,入得來請躹躬,這是禮貌,也是個人的修養。謝謝!
令人痛心的新聞。 RIP
PS 望住班警察的舉動,真的無奈。
devil兄, 香港已經有高登呢類幸災樂禍o既討論區, 麻煩請移玉步:67:

p.s. 贈你一句, 他朝君體也相同!!!:!
有人博!就咪鬼理佢啦
CNN報導,菲律賓死亡人質中,4個有3個是被警方狙擊手打死:53: