Toysdaily 玩具日報

[其他] 悼念菲律賓挾持人質事件中死去及受傷的朋友

睇到咁收科真係好唔開心
我自己都做左人爸爸
特別希望o個幾個小朋友既父親 / 屋企人冇事, 可以一家團聚

真係好慘...客死異鄉...:sad:

p.s. 賓賓差佬真係廢柴到痺! 間接累9死d 人質

呢個係小弟睇電視直播既感覺, 如有得罪先講聲 sorry
菲警所謂樂觀既觀望......最後落得留血收場.....
致哀..................
R.I.P.
今日開始...我唔會再比面d死賓妹!!!!!!!!
★JA★ 發表於 24-8-2010 00:13

:67:關係香港d賓妹咩樹呀?
我想知點解又關澳門人事?吾通冷血的就一定是澳門人?我是澳門人,我也對此次悲劇感到很心痛,但同時 ...
danrod 發表於 24-8-2010 12:05 AM

你去search佢個email 就知了....不過佢好快手咁remove左個mail....你search ac:名都知la~!!
R.I.P.
今日開始...我唔會再比面d死賓妹!!!!!!!!
★JA★ 發表於 24-8-2010 12:13 AM

:47:........
關咩事呀
r.i.p.:64:
致哀.........
:64:
其實大家唔使理D字頭果隻狗講咩...你愈鬧,佢先覺得有人理佢。
呢D狗,平時應該係冇人理佢,所以想引起大家既注意。
牠..很可憐:67:
個mail 我吾方便post 出來la....人地都remove 左就算...不過想d 人有多d 同理心 ja~~
RIP
再睇新聞台既新聞,兇手曾當選傑出警察,

不過就俾人誙告藏毒革職,如果我地香港人要尋仇,

就真係要搵個班誙告既人出黎!!!
希望死去的朋友安息
回復 104# ★JA★

又...又唔好咁...賓妹唔係槍手...無辜架..我地咁做咪等於個槍手咁傷及無辜..?
希望死去的人安息, 生還者能勇敢活下去!!
:64: