Toysdaily 玩具日報

[其他] 悼念菲律賓挾持人質事件中死去及受傷的朋友

菲律賓警方的行動真是............:53::53::53::53:
1) 鐵槌都掉能左ar :ice:
2) 用「面包車」拉車門,都忽ka:blame:
3) 梯都無條就走去救人,畳羅漢?:what:
4) 無目的地打破玻璃:time:
RIP....so sad
RIP
:64:
why many crazy man on the world :56:  R I P
菲律賓警方的行動真是............
1) 鐵槌都掉能左ar
2) 用「面包車」拉車門,都忽 ...
mkyfk 發表於 23-8-2010 11:52 PM

相信很多大大都認為當時槍手出黎,用狙擊槍最實際:67: 但我更肯定菲律賓政府會以"失手點算"黎做籍口!!!!!!!!:blame:
  • 回mkyfk

成班菲律賓差佬都係廢架

• 得一個鐵鎚, 分幾邊攻入去都唔識!!
    羅條媒哂, 爛哂嘅繩去拉車門, 鋼纜都無條!!
    成15條人命係個傻佬手上, 條傻佬只係要求覆識, 都唔識呃住佢先, , 由得佢殺人質!!
你自己系澳門人就吾好系度嘈咁多la....冷血的人~
guitarjimmy6666 發表於 23-8-2010 11:22 PM

我想知點解又關澳門人事?吾通冷血的就一定是澳門人?我是澳門人,我也對此次悲劇感到很心痛,但同時也對某些香港人感到很失望.
身為澳門人的我, 睇到呢 d 野都好唔開心,
希望死去的人早日安息啦.......

另外果舊只係識玩玩具同埋睇電視的冷凍屎唔好再講野影衰澳門人啦......
你知唔知你好不知所謂呀~~~~
我從來未試過喺TD開火鬧人,但今次警方既無能行為實在令人髮指!!!!!!冇幾多個頂得順唔鬧佢地!!!!
頭像被屏蔽
菲律賓警方好無能.....願死者安息...傷者身體及心靈儘快好回來....!!!
我想知點解又關澳門人事?吾通冷血的就一定是澳門人?我是澳門人,我也對此次悲劇感到很心痛,但同時 ...
danrod 發表於 24-8-2010 12:05 AM

你睇哂 D 字頭果個講野未架?
總之呢件事唔好分乜野香港人澳門人啦,
都係中國人,
發生呢 D 事都係令人心痛的........ (冷血者除外)

R.I.P.
今日開始...我唔會再比面d賓妹!!!!!!!!
心酸.....現在的世界真的開始變了...大家真惜眼前人~珍惜所有東西~