Toysdaily 玩具日報

[詢問] MG 鐵奥 會唔會出

最好的時機都過咗成年, 出都起碼再三, 五, 七年; 話晒都係 UC 機.
再三, 五, 七年 :o
噢 :no:
:ice:del
我冇買 HG 都係等 MG...
原文章由 bertbert 於 5-2-2007 12:51 PM 發表
除咗 The O 仲有好多Z系列嘅機體想佢出...尤其係啲MA... :sad:

我要 The O! 亞斯曼! 卡博羅!
原文章由 JohnChief 於 5-2-2007 05:30 PM 發表

我要 The O! 亞斯曼! 卡博羅!

:! 卡博羅係咪即係卡碧尼? MG出左好耐啦.:?
之前電影版3部曲都期待佢會出,但似乎都係谷唔起,連最佳機會都唔出,睇下個市,相信日本+香港都食唔起$400幾蚊1隻奸角MG lu...不如出住HCM-PRO俾我頂住先啦.
原文章由 康記 於 5-2-2007 17:33 發表

:! 卡博羅係咪即係卡碧尼? MG出左好耐啦.:?

佢應該係想講 ORX-005 GAPLANT掛
唔明唔明唔明唔明:no::no::no:Z高達都出到2.0最尾大佬機返以係都唔出Z高達1.0都出成+年以上啦大佬機呀:sad:
原文章由 K66 於 5-2-2007 17:40 發表
之前電影版3部曲都期待佢會出,但似乎都係谷唔起,連最佳機會都唔出,睇下個市,相信日本+香港都食唔起$400幾蚊1隻奸角MG lu...不如出住HCM-PRO俾我頂住先啦.

如果真係出點止400蚊這個數呢!:)
I think it will be $800-$900
.............................................
不如大家冷靜一下睇睇出過咩大佬機先啦。
我有呢隻夠囉:love:
三,兩年前好似話出,但已經胎死腹中:die:
頭像被屏蔽