Toysdaily 玩具日報

查看: 21651|回復: 79

[詢問] MG 鐵奥 會唔會出

唔知要等幾耐:die::die:
me too................................!:die::die::die:
:! 出THE O 難D啦! 市場嘅問題.
有排喇:no:開頭仲諗住上劇場版3時會出囉!但點又無:sad:
HG滿足唔到小弟:no::no::no::no::no::no:
THE-O 的確在BANDAI 的 MG 生產list 輪候中, 相信要好一段時間才能面世了!
:o:o:o
佢出o既話, 我俾老婆鬧我買玩具
買完返去唔知幾時會砌
我都會托一盒返屋企~~!!!
除咗 The O 仲有好多Z系列嘅機體想佢出...尤其係啲MA... :sad:
應該會...若k66的產品預告是真的話...
MG THE.O係唔知幾多年個gundam explorer度笨大話出
同期重有mg風雲再起,貴族gundam
但係笨大好似............................
個陣笨大重有完成品睇
I think Nightangle will be issued faster than The O............................... :( If they really planned in production line.................... :)
講真啦, "The O" 又大=又貴, 機設又臃腫, 又會有幾多人真係肯買呀 ...

肯定講多過買啦 ...

好似之前"自護號", 大夠衰 ... 前車可鑑 ....

:o
原文章由 Douglas.M.Saint 於 5-2-2007 01:10 PM 發表
I think Nightangle will be issued faster than The O............................... :( If they really planned in production line.................... :)

It should be "NIGHTINGALE" (夜鶯), not Nightangle.
And the model # is MSN-04 II

:ar:
原文章由 狂四郎 於 5-2-2007 12:16 PM 發表
有排喇:no:開頭仲諗住上劇場版3時會出囉!但點又無:sad:

我都係咁諗
見佢 mark2 2隻 zeta都番出 2.0-.-以為有啦
點知:sad:
原文章由 勇者降臨 於 5-2-2007 01:05 PM 發表
MG THE.O係唔知幾多年個gundam explorer度笨大話出
同期重有mg風雲再起,貴族gundam
但係笨大好似............................
個陣笨大重有完成品睇

無記錯應係2001年, 仲有實物MG慕力沙:DD