Toysdaily 玩具日報

查看: 14499|回復: 51

[其他] 今天去EB攤牌了

Michael 同 T-bag 退訂

姐姐仔依舊十分禮貌,而且都十分醒目

我表明來意,完全沒有阿吱阿O左, 簽了兩個名取消,跟手現金到手

都有約略提MICHAEL 可以7月出貨......我笑一笑, 佢都笑一笑....

和平分手......
事不宜遲
我跟!!!!!
大家成年人,咪和平分手lor:38:
我等~~~:42:
Michael 同 T-bag 退訂

姐姐仔依舊十分禮貌,而且都十分醒目

我表明來意,完全沒有阿吱阿O左, 簽了兩個 ...
kingofhero 發表於 22-5-2010 11:22 PM

大大你幾點去?? 我都係今日同個朋友一齊去退 "入魔聶風",
順便取步驚雲,聶風遲D等新頭先取!!
靚女姐姐依然用誠懇態度,十分有禮貌幫我地退訂 !! (HT D哥哥仔要搵佢做傍樣!!)
攪到我有D吾好意思 !!
點解要退既?
你笑一笑, 佢都笑一笑~!{:3_148:}
依個默契~!大家心照~!真係好鬼死正~!!:he:
大大你幾點去?? 我都係今日同個朋友一齊去退 "入魔聶風",
順便取步驚雲,聶風遲D等新頭先取!!
靚女姐 ...
dennis128 發表於 23-5-2010 12:24 AM

咁多人退??
EB 真係..........:50:
ht的員工,,,,個個都黑口黑面,,,,,,,,,
好似欠佢地錢咁樣,,,,
真係唔明.........:31:
回復 8# barrybaby

係HT訂野 D哥哥仔好似你煩住佢咁 !! 可能我地有求於佢 !!
(佢地可能覺得公司出咁多好野,吾驚你地吾買呀 !!)
咁多人退??
EB 真係..........
ht的員工,,,,個個都黑口黑面,,,,,,,,,
好似欠佢地錢咁樣,,,,
真 ...
barrybaby 發表於 23/5/2010 01:38

x2, 依家果幾個仲衰過瘦虎,
眼尾都唔睇你一下 ..
回復  barrybaby

係HT訂野 D哥哥仔好似你煩住佢咁 !! 可能我地有求於佢 !!
(佢地可能覺得公司出咁多好 ...
dennis128 發表於 23-5-2010 07:39 AM

你訂嘢佢咪要做嘢囉,冇人訂嘢佢哋可以企喺處冥想吓~ :p
你笑一笑, 佢都笑一笑~!
依個默契~!大家心照~!真係好鬼死正~!!
trumanso 發表於 23-5-2010 01:18

:58:
最差係X志安,無一次見佢會唔受氣嘅:66:
無論訂嘢,拿貨,問嘢:72:
換嘢就更加唔洗講
佢嘅性格根本就唔啱做Sales:38:
ht 同 eb 個分別仲要係大到咁:

去ht 比錢佢, 佢反而對你黑面
去eb拎返d 錢走, 佢仲會對你笑
最差係X志安,無一次見佢會唔受氣嘅
無論訂嘢,拿貨,問嘢
換嘢就更加 ...