Toysdaily 玩具日報

[分享討論] PS3 GT5 - 發售中

講緊GT5?

聽講GT5內有200架P車, 執到好靚, 但其餘8xx架S車係GTA4 級數, 狗牙大到可以鋸死人.

場地都係, P場好靚, 但S場就.....

如果你想等patch 改善下, 有數得計, 整200架靚車要5年, 整8xx架 要 20年.

如果你想等下一代GT6 有突破, 應該要去到2046年左右, 到時d車應該可以飛行, 變身做機械人或者具備時光機功能.
講緊GT5?

聽講GT5內有200架P車, 執到好靚, 但其餘8xx架S車係GTA4 級數, 狗牙大到可以鋸死人.

場地都係 ...
getterwing2 發表於 25-11-2010 11:46 AM

得咁少數車執得靚~~~:Q sony咁冇良心~~~:angry:
得咁少數車執得靚~~~ sony咁冇良心~~~
黑色三連敗 發表於 25-11-2010 12:20 PM

sorry 已經好有 良心 ... 一個 project 用左 5 年時間去 develop ...個 creator 仲夠旦 講 好多野想做 已又 未做 ... 要等 6 先做 ... 咁都未洗 比人 一拳升佢出 太空 ... 我真係覺得 sorry 係 良心企業 ...
:p
sorry 已經好有 良心 ... 一個 project 用左 5 年時間去 develop ...個 creator 仲夠旦 講 好多野想做 已 ...
Vince 發表於 25-11-2010 12:44 PM

如果gt5唔銷得~~~佢想唔俾人昇上太空先奇~~~:x
如果gt5唔銷得~~~佢想唔俾人昇上太空先奇~~~
黑色三連敗 發表於 25-11-2010 12:47 PM

係大大小小 newsgroup 同 forum 睇過 .... 都幾多人不滿 d 隻 "神" 作 ...
個人黎講 ... 我可以慳反 4百幾 了 ... :shy:
係大大小小 newsgroup 同 forum 睇過 .... 都幾多人不滿 d 隻 "神" 作 ...
個人黎講 ... 我可以慳反 4百 ...
Vince 發表於 25-11-2010 03:10 PM

"雷神"之作~~~:he:

慳返黎買高達毛傷~~~:p
ps3 可以自己換 hard disk ... 再唔係 洗 d 唔玩既 game la ... for example ... HOME
Vince 發表於 24-11-2010 05:33 PM

問個愚蠢問題:
隻GT5 prologue係唔係可以delete?
問個愚蠢問題:
隻GT5 prologue係唔係可以delete?
kaijinx1 發表於 25-11-2010 04:20 PM

留 save 就得了 ...
未買既 大大 留意  ...
GT5 既 op 日版 同 行版 係 唔同的 ...
日版 Moon Over The Castle
http://www.youtube.com/watch?v=hUh_SvmdDQ8&feature=related
行版
http://www.youtube.com/watch?v=jvTb57UNpwQ&translated=1
未買既 大大 留意  ...
GT5 既 op 日版 同 行版 係 唔同的 ...
日版 Moon Over The Castle

行版
Vince 發表於 25-11-2010 05:48 PM

半段OP唔同, 價錢相差兩舊幾...........
sorry 已經好有 良心 ... 一個 project 用左 5 年時間去 develop ...個 creator 仲夠旦 講 好多野想做 已 ...
Vince 發表於 25-11-2010 12:44 PM

good point~~~~~

如果山內唔係成日走左去賽車, 會多d人同情佢.
good point~~~~~

如果山內唔係成日走左去賽車, 會多d人同情佢.
getterwing2 發表於 25-11-2010 08:32 PM

山內走左去賽車,至有靈感嘛...:34:

琴日去到信和,一大班男人都係到望,同時都思考緊買唔買~:DD

的確畫面冇想像中靚,但真實感真係好過FZ3,特別係車的效果基本兩個層次...
FZ3的車貼圖明顯較假..就係GT5的鋸齒有D無奈,但貼圖同光影效果都更好

今次有要入唔同套裝先多特別車download卡,最衰就係連機版先有我最想用的Mazda 787B...
http://www.youtube.com/watch?v=LlkbeGmkhlI
迫人買連機....(雖然部機都幾吸引,而且我未有PS3..):unhappy:
所以我會等多半個月睇下先買~
琴日去到信和,一大班男人都係到望,同時都思考緊買唔買~

的確畫面冇想像中靚,但真實感真係好過FZ3,特別 ...
異次元旅行社 發表於 26-11-2010 11:07 AM

等下先啦~~~我相信呢隻都好多貨 :DD
琴日去到信和,一大班男人都係到望,同時都思考緊買唔買~

的確畫面冇想像中靚,但真實感真係好過FZ3,特別 ...
異次元旅行社 發表於 26-11-2010 11:07 AM

買連軑盤版... 淨係得787B... 應該啱晒你...

小櫻上