Toysdaily 玩具日報

[分享討論] PS3 GT5 - 發售中

我係sega死忠
mushroom 發表於 24-8-2010 01:42 AM

我以前都係~~~而家反而睇games買機~~~:he:
我以前都係~~~而家反而睇games買機~~~
黑色三連敗 發表於 24-8-2010 08:37 AM

若我會買PS3,都是因為B-Ray,容量大,唔駛咁多碟...
若我會買PS3,都是因為B-Ray,容量大,唔駛咁多碟...
mushroom 發表於 24-8-2010 12:05 PM

不過d碟好貴~~~~:oh:
都唔知幾時先出到
最新公布... 2010年11月... 唔記得係3號定4號...

對小櫻嚟講幾時出都無乜所謂...

反而問題係... 行貨會係中文版嗎?... 會否有日版一樣嘅特別版?... 行版能夠繼承GT5P同GTPSP嘅Save?... 至於價錢... 連書仔限定版唔好過6舊就合理... 不過點都會一出就買... 或者訂...

小櫻上
最新公布... 2010年11月... 唔記得係3號定4號...

對小櫻嚟講幾時出都無乜所謂...

反而問題係.. ...
小櫻 發表於 24-8-2010 05:02 PM

小櫻大係gt死忠~~~~:DD
小櫻大係gt死忠~~~~
黑色三連敗 發表於 24-8-2010 05:11 PM

算係啦... 由PS嘅第1集GT玩到依家... 幾乎咁多集都有買嚟玩... 但當然無一集玩到100%...

其實本來交叉盒有好多Racing Game都有興趣... 但由於極唔慣用L/R控制油門煞車... 所以連有澳門賽道嘅Pro Race都無買...

玩GT系列... 鍾意佢個系統夠自由... 唔學得以前 Namco 嘅 RR 系列要逐級上又唔係真實車型... EA嘅NFS又誇得濟... GT系有時可以用啲細馬力車慢慢遊下車河咁跑可以話係賞心樂事...

呵呵呵...

小櫻上
算係啦... 由PS嘅第1集GT玩到依家... 幾乎咁多集都有買嚟玩... 但當然無一集玩到100%...
...
小櫻 發表於 24-8-2010 05:22 PM

您講到好鬼吸引~~~:D 不過我記得玩gt3個陣~~~因為考牌太難而放棄左佢 :unhappy:
您講到好鬼吸引~~~ 不過我記得玩gt3個陣~~~因為考牌太難而放棄左佢
黑色三連敗 發表於 24-8-2010 05:25 PM

gt4都未玩完
您講到好鬼吸引~~~ 不過我記得玩gt3個陣~~~因為考牌太難而放棄左佢
黑色三連敗 發表於 24-8-2010 05:25 PM

考牌?... 難嫁... 小櫻都唔係考晒啲牌嫁... 不過考到國際A牌基本上都玩到大部份比賽...

喱隻Game好處就喱度... 無絕對目的... 無所謂爆機... 鍾意量力而為咁跑... 享受駕駛樂趣... 就係咁囉...

呵呵呵...

小櫻上
考牌?... 難嫁... 小櫻都唔係考晒啲牌嫁... 不過考到國際A牌基本上都玩到大部份比賽...

喱隻 ...
小櫻 發表於 24-8-2010 10:27 PM

我去唔到a~~~自己係賽車白痴~~~同版友玩forza次次都係我包尾~~~:66:
睇下GT5出時,PS3會否減價。
睇下GT5出時,PS3會否減價。
mushroom 發表於 3-9-2010 02:37 PM

PS 3 已經減無可減!
而且 GT5 好賣既話, 就更加唔會減
PS 3 已經減無可減!
而且 GT5 好賣既話, 就更加唔會減
toysfans2000 發表於 3-9-2010 03:13 PM

$2499都好難再平......最多加Gb數
$2499都好難再平......最多加Gb數
mushroom 發表於 3-9-2010 06:03 PM

其實最貴係d game!