Toysdaily 玩具日報

[分享討論] PS3 GT5 - 發售中

係喎,你唔係版主.....不過感覺上和實際上你大過版主.....

算啦,為一隻新game買機,.....太冒 ...
mushroom 發表於 24-11-2010 05:21 PM

我 d 白米奇 fd 回復 ... 冇 or 唔覺 time lag ...
都係果句 ... 出去 試玩 下 就知 ...
kinect sport 絕對 唔同 wii ... 因為 kinect 係 真正 全身運動 ... 唔似 wii .. 可以 hei 住 玩 ...
慘,部機冇乜位淨
kaijinx1 發表於 24-11-2010 05:22 PM

ps3 可以自己換 hard disk ... 再唔係 洗 d 唔玩既 game la ... for example ... HOME
我 d 白米奇 fd 回復 ... 冇 or 唔覺 time lag ...
都係果句 ... 出去 試玩 下 就知 ...
kinect sp ...
Vince 發表於 24-11-2010 05:32 PM

那裏有得試玩....
那裏有得試玩....
mushroom 發表於 24-11-2010 05:42 PM

我只 check 到,
apm, sogo 對面, 同 太古吉吉 <= 有
其實可留意下 toyrus 或 大公司 都應該有.
好耐未試過俾人話有良心~~~

講開又好似唔見左 x-japan~~~~
黑色三連敗 發表於 24-11-2010 04:35 PM

我係話你無良心呀:53:,成日叫人買機!:34:
我只 check 到,
apm, sogo 對面, 同 太古吉吉
Vince 發表於 24-11-2010 05:55 PM

等我試試先,你知嘛,其實今日就算想買都未必有貨。
等我試試先,你知嘛,其實今日就算想買都未必有貨。
mushroom 發表於 24-11-2010 06:00 PM

我只知 ... 用 $ 可以解決既 就唔係 問題 ... :p
btw ... ign 出左 評分 ...
GT5 得 8.5 分
http://ps3.ign.com/articles/113/1136103p3.html

低過 forza 3 (9.4分)
http://xbox360.ign.com/articles/103/1033110p3.html

:o( 評分 <= 係好 個人 的 ........ )
我只知 ... 用 $ 可以解決既 就唔係 問題 ...
Vince 發表於 24-11-2010 06:02 PM

尤其在香港.....總有水魚買貴貨......
GT5 得 8.5 分

( 評分
Vince 發表於 24-11-2010 06:05 PM

竟然?可能我要買xBOX.....
我係話你無良心呀,成日叫人買機!
mushroom 發表於 24-11-2010 05:59 PM

我幫助促進香港經濟嘛~~~~ :he:
竟然?可能我要買xBOX.....
mushroom 發表於 24-11-2010 06:48 PM

等forza4啦~~~:75:
GT5 得 8.5 分

( 評分
Vince 發表於 24-11-2010 06:05 PM

評分呢d野真係好睇個人~~~:DD
等forza4啦~~~
黑色三連敗 發表於 25-11-2010 08:42 AM

我係世嘉Fans,我等佢出機:34:
回復 104# mushroom

呢個滑燃率係 = 0 ~~~~:66: