Toysdaily 玩具日報

[分享討論] PS3 GT5 - 發售中

等左咁耐終於都出................不過我會等到$200以下先會買 :66:
咁耐先出~~~應該已經debugged晒掛~~~
黑色三連敗 發表於 24-11-2010 01:01 PM

最強 密技 ?:67:
http://www.youtube.com/watch?v=qotsrSxyqXA
最強 密技 ?
Vince 發表於 24-11-2010 02:01 PM

冇人可以超越我前面~~~~:x 咁勁~~~倒轉行都得~~~:66:
我可能要買Xbox360先,因為有體感格鬥game...
我可能要買Xbox360先,因為有體感格鬥game...
mushroom 發表於 24-11-2010 02:49 PM

我支持您~~~買 :75:
我支持您~~~買
黑色三連敗 發表於 24-11-2010 02:53 PM

好彩有良心版主提醒.....唔買住....

:34:
mushroom 發表於 24-11-2010 03:31 PM

請問 邊位 係 良心版主 ...
我只識一個 好人版主 ... 但佢唔係 d 版出現的 ...  
而 d 版既 版主 係 x-jap ... 但已 失蹤多時 ... 就黎會比人 通緝 ga la 佢 ...
我只識一個 好人版主 ... 但佢唔係 d 版出現的 ...  
而 d 版既 版主 係 x ...
Vince 發表於 24-11-2010 03:40 PM

當然是你啦,任何人睇完個game評都唔會入那隻game,可能連kinect都唔會入....

the worst fighting game in this generation,開頭我以為自己聽錯。
當然是你啦,任何人睇完個game評都唔會入那隻game,可能連kinect都唔會入....

the worst figh ...
mushroom 發表於 24-11-2010 03:43 PM

我不是 版主 ... :(
anyway ... 講反隻 game ... 信人就不如信自己 ... game 評 係好個人喜好的 ...
同埋呢 ... 如果想打拳 .. kinect spot 入面有 ... 而 kinect spot 係 好玩 的
mushroom 發表於 24-11-2010 03:31 PM

等the best版先~~~:66:
而 d 版既 版主 係 x ...
Vince 發表於 24-11-2010 03:40 PM

好耐未試過俾人話有良心~~~:66:

講開又好似唔見左 x-japan~~~~:?

the worst figh ...
mushroom 發表於 24-11-2010 03:43 PM

玩跳舞啦~~仲正 :he:
我不是 版主 ...
anyway ... 講反隻 game ... 信人就不如信自己 ... game 評 係好個人喜好的 ...
同 ...
Vince 發表於 24-11-2010 03:55 PM

係喎,你唔係版主.....不過感覺上和實際上你大過版主.....
:71:

算啦,為一隻新game買機,.....太冒險了....

kinect sport的我估同Wii差不多吧,只係不用手製,我最concern係time lag
GT5 install 落 hard disk 要用 40min ... 仲只係 6.4g
Vince 發表於 20-11-2010 07:51 PM

慘,部機冇乜位淨 :time: