Toysdaily 玩具日報

查看: 47675|回復: 121

[分享討論] PS3 GT5 - 發售中

新系統包括輪胎抓地懲罰 (如入了沙地須經過一段時間輪胎抓地力才會回復)和3條新賽道包括Nordschleife, GP & VLN Circuit ~~~ :)
新系統包括輪胎抓地懲罰 (如入了沙地須經過一段時間輪胎抓地力才會回復)和3條新賽道包括Nordschleife, GP & ...
黑色三連敗 發表於 22-5-2010 12:35

到時又可以"練"車, 不過我係醉駕人事:DD
可惜我冇ps3~~~:79:
信 8成 好 la ... :36:
信 8成 好 la ...
Vince 發表於 22-5-2010 02:32 PM

咁當然都有機會delay~~~不過再delay佢真係回唔回到本都成問題~~~:(
回復 5# 黑色三連敗
老實講 .... 就算佢真係 9月 出到都唔覺佢會回到本.
再加上睇過 demo ... 我唔覺得佢 "真係" 咁 top ... xbox360 既 forza2 已經做得好好, 唔會差過佢 好多. 起碼 forza2 撞車會爛 ... gt 就冇 (佢好似話過會加入去, 不過就未見 demo 有 show 出黎)
回復  黑色三連敗
老實講 .... 就算佢真係 9月 出到都唔覺佢會回到本.
再加上睇過 demo ... 我唔覺得佢  ...
Vince 發表於 22-5-2010 03:10 PM

gt好似都話會有撞爛車~~~不過forza3我都成日撞爛啦~~~:34: 人地forza都就出4~~~佢仲係gt5~~~上次已經係psp go出gt止血~~~:30:
e ... 其實我之前係想講 forza 3 已經好靚同好好 ... 所以 gt5 真係 "未必" 可以叫 最TOP 既 賽車 game.
psp 果隻 go 就算把 la ... 成場得 4架 車 (仲要計埋自己果架) ... d 車又撞唔爛, 亦冇速度感 ... gt5 到底會好玩成點, 我就真係唔知 ... 但我唔明搞左咁耐有咩 咁特別/突破 ...
e ... 其實我之前係想講 forza 3 已經好靚同好好 ... 所以 gt5 真係 "未必" 可以叫 最TOP 既 賽車 game.
p ...
Vince 發表於 22-5-2010 04:44 PM

好似話加入3d元素~~~:p
好似話加入3d元素~~~
黑色三連敗 發表於 24-5-2010 10:58 AM

點 3d 法先 ... 帶眼鏡果 d 其實係 10幾 20年 既技術 ... 3d 左 只會更加暈 ....
就算比佢加埋 眼仔 同 體感 入去 ... 都只係 感上添花 .... d d 到佢出左隻 game 時用 patch 都應該搞到 la ... 有冇 必要 delay 又 delay 又 delay ... 追求完美 都有個限度好 wor.
點 3d 法先 ... 帶眼鏡果 d 其實係 10幾 20年 既技術 ... 3d 左 只會更加暈 ....
就算比佢加埋 眼仔 同 ...
Vince 發表於 25-5-2010 10:44 AM

好似係眼鏡~~~:(

delay原因睇雜誌話本來咪3月定4月出~~~但係ps3日本業績唔理想~~~俾美國個邊話晒事~~~結果出左gow3都未到豬d~~~:66:
決定11月了....連3D...
決定11月了....連3D...
mushroom 發表於 10-7-2010 01:37 PM

用眼鏡玩我就麻麻地~~~~:30: 不過近期公開資料~~~d圖面超真實 :handshake:
用眼鏡玩我就麻麻地~~~~ 不過近期公開資料~~~d圖面超真實
黑色三連敗 發表於 12-7-2010 08:51 AM

睇落只係靚Froza少少
睇落只係靚Froza少少
mushroom 發表於 12-7-2010 03:31 PM

体感(forza) vs 3d(gt) ~~~ 我會玩forza~~~因為我得360