Toysdaily 玩具日報

查看: 4179|回復: 17

[分享討論] 神級電影,神級Figures t-800加車(衷心多謝ht制作團隊)

依套電影我第一次睇係我毛都未出齊時用十幾蚊借錄影帶睇
個時用部20吋電視睇都已覺得好震撼
無論劇情,特技,選角都好好,占士金馬倫係得既
我覺得唔應該叫未來戰士叫未來電影先岩  XD

終於等到今日我可以完夢了
真係衷心多謝ht制作團隊既熱誠
無論頭彫,BODY比例,服飾各方面我都收貨有餘
完全感受到佢地愛T-800比我還多
我開盒一刻就好似D小女孩玩Barbie咁攬在懐中,真係開心到痴左線 XD

傻爪機,請見諒
就咁企都好正

女彫師Yulli不嬲都好掂但今次直情係神來之筆咁勁

再加上如今的HT出色塗裝

那個角度都好似

對比返上一隻阿諾

需然都不錯但高低立見

到之前買落既車

平到你地唔信,現在買架FIGMA單車就得

需然唔係真係戲中個架但都不錯

好有自信

人車合一,霸氣無比

最尾講隻手多謝之前大大提點,我先用風筒吹再小心拗佢暫時冇事
唔明HT今次用硬膠唔學T-600用軟膠
我1月11日訂...要星期尾先有.......多謝分享........
我1月11日訂...要星期尾先有.......多謝分享........
samuellam 發表於 26-4-2010 06:35 PM

1/10早一日訂就NOW可有......可惜
the Bike is the perfect fit:handshake:
買到心頭好的感覺, 真係非筆墨黎形容 :handshake:
good show !
令我想起買第一隻12吋時的興奮,人大咗好少似小朋友玩得咁開心!

31/1訂,唔知幾時有?
又唔洗多謝, 因為閣下都有比錢佢賺.
另如果冇估錯, 過多排都應該有 ver. 2,
到時又可能一模多用比多次錢.
你配得好正,架車可以係邊度買?
can u pm me 架車邊度買!!
can u pm me 架車邊度買!!

x2             thx!
最可惜係唔出埋connor仔....期待t1000...可以同t800打鑊金....
heewing 發表於 27-4-2010 01:06 AM

唔爭在出埋個女仔啦. :)
大獲,,,,,,,,,,,愈睇愈想買.................:59: