Toysdaily 玩具日報

查看: 5580|回復: 12

[個人收藏] 近來買到有少少怕既MARVEL 3.75" FIGURES Part 2

近來好似上天知小弟窮, 仲特登俾多D機會我放血:70:

最近本地(我喺袋鼠國)一間連鎖百貨公司所有MARVEL既3.75" 公仔做特價.........差唔多半價:50:所以小弟入返好多之前無入或者唔捨得正價買既3.75" 公仔:35:

以下係部分收穫~ (有D公仔小弟上次已經POST過, 希望大家唔好介意:he:)

將來AVENGERS既電影, 大概就會係咁既陣容:shiny:(P.S. RONIN = HAWKEYE)

走咗幾間唔同地方既分店至搵得到QC好既美國隊長同HULK~~~:(個BLACK WIDOW.......全個貨架有四隻, 但三隻都係毁咗容:66:美玩既QC真係....:42:

仲有IRON MAN死貨三人組~ 啱啱係海陸空:he:

由於係死貨, 所以半價都無乜人爭~~ 可以放心行多幾間揀吓QC:43:

買既時候好開心:34:但依家好窮:31:

多謝收睇:77:
:71:
回復 1# Called_Wind

原來唔係香港......:31:
black widow i miss u!!
:71:開心就好啦 :71:
回復 3# gumng

師兄唔好唔開心, 相反地, 好多師兄喺香港玩緊既好嘢, 小弟喺呢邊見都未見過:oh:
回復  gumng

師兄唔好唔開心, 相反地, 好多師兄喺香港玩緊既好嘢, 小弟喺呢邊見都未見 ...
Called_Wind 發表於 27-9-2010 04:24 PM

兩睇啦!! 香港玩緊既新mu, 全部過一魚半, 有d仲要兩魚!! 雖然係新, 但全部炒價!!
HK的話, 個人感覺除了Ronin和隊長之外的尋找起來也有點難度(即使有, 價錢也翻倍)...
樓主這幾隻的QC似乎不錯? 我那隻熨斗人是戰損版, 股間掉漆掉到看見黑色...orz
回復 6# gumng

我可以想像到, 喺香港玩MU公仔係幾肉赤既事, 但我反而關心無得揀QC既問題, 因為如果係原價(行貨價), 我呢邊個價都唔係平:55:唯一好既係, 我呢邊多D貨(有行貨的話), 可以揀QC:73:
回復 7# 手榴蛋包飯

隻IRON MAN嘛........我(趁半價)買咗兩隻IRON MAN, 再將QC好既PARTS(頭,手,腳)夾埋一齊至有咁好QC既效果, 即係話, 我都有一隻戰損版IM:(
回復 8# Called_Wind

我情願無咁快出新貨,大量行貨仲要買正價!!
依定比d炒家斬到一頸血.....慘!! 
回復  Called_Wind

我情願無咁快出新貨,大量行貨仲要買正價!!
依定比d炒家斬到一頸血.....慘 ...
gumng 發表於 27-9-2010 04:07 AM

世事邊有咁完美, 點都好過我加拿大呢邊, 貨慢過HK起碼兩個wave, 而且亦唔見得多貨過HK
個3隻Ironman我一隻都冇
只買左D Movie版
我都入左只war machine:$不过剃到6’war machine , ironman VI 好靓又买。ironman IV 同 V 都晤知买晤买好:no: