Toysdaily 玩具日報

查看: 20476|回復: 42

[新品消息] Marvel Legends 新品 (居然係美國斗斗城 exclusive??)

最慘係咩? 係我中呀~~:49:

STROM個樣好PUNK....:(
上年狼人都係反斗城限定,但都有鋪有少量貨賣!所以今次的情況類近,又係突然殺出黎; 都唔出奇ge

未來版暴風女係punk頭,今次搶果款多數係佢; 例女仲兩個女body:shiny:
好彩
我唔中!
愈黎愈唔鐘意佢d body肌肉整到立立ling咁
有無話幾時release!?
好粗糙下喎..................
中隻Jubilee BAF同Stryfe,Magneto好似都係Toy Biz嗰隻靚d, 雖然嗰隻d肌肉爆到好似He-man甘 :36:
中隻Jubilee BAF同Stryfe,Magneto好似都係Toy Biz嗰隻靚d, 雖然嗰隻d肌肉爆到好似He-man甘 : ...
tumvek 發表於 15-5-2014 04:58 PM

Jubilee 好似 6吋無出過. 所以好多人中. Toybiz Magneto 是用 Wave 1 Iron Man 改, 但係面相真係唔錯.
除左渣劍個個唔識.....其他都中中地......PARTS合埋個個係咩人尼??
除左渣劍個個唔識.....其他都中中地......PARTS合埋個個係咩人尼??
改咩名好? 發表於 15-5-2014 05:53 PM

小名都有玩ML???{:1_236:}

佢係Jubilee,是x-men成員~~{:1_238:}

不過其實Jubilee的能力我不太了解,放火花?????????{:1_215:}
磁力王唔除得頭盔就好失敗!:67:
對磁力王同cyclops好有興趣~~~!!!
難買又貴既 最多咪唔買:42: