Toysdaily 玩具日報

查看: 32127|回復: 61

[玩具攝影] CAPTAIN AMERICA VS WINTER SOLDIER [p.3加圖 WS雙兵器]

CA & WINTER SOLDIER 終於到手了,BLACK WIDOW我偏愛漫畫版的,所以一切隨緣~
我就是愛MARVEL HEROES沒有DC的那麼神,CA要跑,要降落傘,要坐機車,好比打機沒有無限復活,那樣才刺激吧?!

Backup: http://figurehobbyclub.tw/forum/ ... ad&tid=13256&extra=

先PS後開箱~

開箱~~~

CA有兩隻替換手,WS就沒替換手,有點可惜。 但兩隻上色、可動我給100/100分呢~

兩魚面相交足貨~

“U go set parimeters 3 blocks wide!”

WINTER SOLDIER~~~

面相惡些會更佳~

WS 沒有替換拳頭有點可惜呢… 練一下拳吧~

劇中有接盾一幕~

累了要休息一下~
各DETAIL位~

拿了灰DEADPOOL的AK~

DETAIL位交足貨~ 5**!!!

隊長和WS的腰帶也是配件可動~ 非一件過的膠件! 有心有愛呢!

上色不錯~

麒麟臂~

手震OUT-FO所以要PS~~~

謝欣賞,再見~
高質post :71:
captain真係出得好,如果比支槍winter soldier就perfect池啦 :43:
great! but i dont like the panda eyes of WS!
if it can make it more like Joker, it is perfect!
入黎支持師兄的靚圖:love::shiny:
净Ca2的6"已經四個post,有得睇,冇得買。

Dark night兄你图最正。
支持ching一流美圖:71:
回復 7# 無明:

無明兄何解"冇得買"? 隨咗只BW, CA/WS系斗城D貨多到壓死人。
回復  無明:

無明兄何解"冇得買"? 隨咗只BW, CA/WS系斗城D貨多到壓死人。
歐叉猛 發表於 12-3-2014 03:45 PM

我系黑仔到,到边間都冇。
回復  無明:

歐叉猛 發表於 12-3-2014 03:45 PM

ching which 斗城? taikoo shing sold out already....:DD

RE: CAPTAIN AMERICA VS WINTER SOLDIER [海量開箱圖文玩個夠]

回復 7# 無明:

我都係前日現時點買,遲d實有第二水!{:1_231:}
回復 4# Assassin

係囉: 比埋拳頭手,短槍,衝鋒槍就正囉
回復 5# Grimlock

但我大滿足囉。 HT係靚,但能盡情把玩,非7”莫屬!
回復 7# 無明:

回復 6# tolete

多謝師兄們支持,影玩玩具同埋比師兄肯定係最開心嘅!(☆_☆)