Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] CAPTAIN AMERICA VS WINTER SOLDIER [p.3加圖 WS雙兵器]

豆豆同奇趣仲有好多漫畫VER CA,好多盒,係咪唔受大眾喜愛?
2,3間便價MARVEL 產品都係孩記出得比較算好D,呢次有多隻手換下
IF 上一批IRON文42有得換手既話,可能炒得仲誇張
我系黑仔到,到边間都冇。
無明: 發表於 12-3-2014 06:26 PM

屯門斗斗上個禮拜還有啊,除左黑寡婦
上週反斗大把貨∼∼∼
支持ching嘅美圖:71:
今日睇完,完全比上一輯刺激好多
未去睇既CHING,記住睇完後坐到完為止,因為今次係有2個額外片尾既...
小弟睇左一個就走左~_~

睇完好想搵番電影2隊長, 唔知邊間斗斗較為多電影2隊長既貨呢? 因為小弟都比較想check多幾盒QC...:o
很正的report,睇完套戲發覺成套戲WS都無用過個把"騎哩鎗",都唔知孩記搞咩,仲要紅色咁肉酸... 好彩你都搵到deadpool把AK代替
回復 35# 凱獸王

回復 34# rx78man

多謝支持,我都覺CA2好很正。 好過Thor 2 dark world 多多聲!希望遲d寫倒影評
回復 36# kevchan1103

可能WS係天台狙擊CAP FURY. 不過鞋記輸支槍同無拳頭比WS換

很難得第二集也很好看. 劇情緊湊 (如果奸角不太快露真面目會更有張力更懸疑好看) , 動作武指很棒! MMA處處可見, 我想香港功夫片若無突破就真是告一段落了....

(CA VS WS在街上拳來腳往WS小刀出色) ! 反而之大槍不知何時用, 所以加了punisher的M4同埋山驚爆危機機體的小刀~ Perfect~ 今天噴了金屬銀, 遲些補相!

看了片, 也很喜歡WS呢~
我想請問ws支槍從那來
回復 40# 潘冠華

我味話重punisher度梨囉.  http://toysdaily.com/discuz/view ... 6214&highlight=
回復  darknight
孩記~~"頭"能給我這水準???
oscaryiu 發表於 4-4-2014 04:57 PM

請問師兄點掛個盾係後面:58:
豆豆同奇趣仲有好多漫畫VER CA,好多盒,係咪唔受大眾喜愛?
2,3間便價MARVEL 產品都係孩記出得比較算好D, ...
alvinchan2012 發表於 5-4-2014 01:40 AM

你講marvel now captain?
我都有入, 典型美玩風, 鐘意的會好鐘意
回復 42# tako0169

萬用膠 white / blue tag!
有冇大大知道隻電影CA2 邊度仲有貨買,搵左好多間都冇,COMIC 死貨超多