Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] CAPTAIN AMERICA VS WINTER SOLDIER [p.3加圖 WS雙兵器]

回復 45# alvinchan2012

我陣間睇下沙田反斗有無。
回復 45# alvinchan2012

無曬
回復  alvinchan2012

無曬
darknight 發表於 16-4-2014 02:04 PM

真係估唔到而家會無晒
我早兩個星期買WS個陣仲大把貨...

貨源出咁多。 都比人掃哂。 上次復仇者出得多貨都未置於買唔到 , 邊條友仔掃晒d貨,雅虎又無,
有點細鋪好似六月先有貨
回復 49# alvinchan2012

等下囉。 鬥長命,實翻貨!
6月先返貨,唯有等下,不過到時無HEART 就唔買LU
回復 51# alvinchan2012

到時出碟,又有愛架啦
哈,小弟終於忍唔住,屎搵難搵終於都係淘BO買左隻CA啦,等貨到開盒:x

Bigbadtoys已經再出preorder,兩隻ca(一紅一舊),加一隻black widow,一隻ws,連運費百鬆d美金。

好消息,MARVEL SELECT 出CA 送2個頭,甩色盾,好似好正
消息報導轉載http://www.toy-people.com/?p=25205
係價錢質量既考量情況下,MARVEL SELECT 好好多,又大隻,X工又正,不過高度原來係8 INCH 同MARK 42一樣
回復 55# alvinchan2012

marvel select大隻d架喎。 儲開marvel legends, 尤其toybiz拍埋select 會好怪!

回復 56# darknight

我既意思係SELECT既42 ,唔係HASRO個隻垃圾42,不過SELECT真係比LEGENDS高好多,SELECT 造型好似好好多咁!

孩之寶的ironman其實好靚的,42我都有,係hottoys之後出得較好既一隻,比張愛國者你睇吓先...

第二張用手機影,所以公仔有小小變形,sorry...{:1_229:}
好消息,MARVEL SELECT 出CA 送2個頭,甩色盾,好似好正
消息報導轉載
係價錢質量既考量情況下,MARVEL S ...
alvinchan2012 發表於 19-4-2014 03:35 PM

不過MS隻CA條腰好似唔可以大幅度前後郁wu低,得左右轉,手應該係單關節
ML果隻好似可動好d,又有多幾隻手

同埋MS有d detail位比ML差
右肩無印上shield logo,左肩亦無印"ROGERS"
同war machine一樣欠缺detail
ML就有
我反而覺得ms一般 ca個樣好呆 比例又吾系6吋
同埋可動一般  始終因為toybiz先玩6吋marvel玩具