Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gl_edmond

[新品消息] Marvel Legends 新品 (居然係美國斗斗城 exclusive??)

RED HULK, ARES, Nemesis Series
好似係呢幾SET  都唔多覺香港有
定係有返但得好少貨?
Just-For-HIM 發表於 17-5-2014 03:24 AM

呢幾set以我所知,連美國本土都好難買得到,HK冇唔出奇
師兄  點解限定係一個優勢既?
Just-For-HIM 發表於 17-5-2014 03:26 AM

我係指"無視限定"係優勢啦
呢幾set以我所知,連美國本土都好難買得到,HK冇唔出奇
Devil_Fudou 發表於 17-5-2014 04:46 PM

呢幾SET都整得唔錯 無得買真係好可惜
回復 31# Devil_Fudou

但某些SDCC限定變左死貨,所以睇乜野角色:36:
仲有Fin Fang Foom個套都唔見有:67:
呢set剩系對storm同狼人有興趣!
回復  Devil_Fudou

但某些SDCC限定變左死貨,所以睇乜野角色
仲有Fin Fang Foom個套都唔見有
Mcfarlane 發表於 17-5-2014 05:24 AM

所有SDCC限定喺ebay都炒緊喎,有邊d係死貨?

八掛問下 你地鐘意呢隻定新呢隻
ngkp19 發表於 18-5-2014 03:36 PM

我鍾意TOYBIZ呢隻多D  自己都有隻係長頭髮既

不過其實有D角色 孩佬係做得好D既

回復 29# Just-For-HIM
Red Hulk Wave 香港係有既, 我係吉吉島買過wolverine & adam warlock. 不過我去買個陣已經唔齊款. 我係為Red Hulk而買, 所以當時搵BAF, 最後都要Ebay.
回復  Just-For-HIM
Red Hulk Wave 香港係有既, 我係吉吉島買過wolverine & adam warlock. 不過我去買個陣 ...
Firewalker27 發表於 18-5-2014 08:45 PM

原來係有既

我到而家都係得隻黑蜘蛛{:1_206:}
我鍾意TOYBIZ呢隻多D  自己都有隻係長頭髮既

不過其實有D角色 孩佬係做得好D既
Just-For-HIM 發表於 18-5-2014 04:50 PM

一定會各有各好所以我先會問下
大家鐘意邊款  孩記狼人做得好好
ngkp19 發表於 18-5-2014 02:36 AM

要新呢隻到咗手之後先可以下定論
有無師兄知大概幾時出?