Toysdaily 玩具日報

查看: 9098|回復: 42

[個人收藏] 近來買到有少少怕既MARVEL 3.75" FIGURES

由初初袛係對IRON MAN有興趣(由MARVEL UNIVERSE 001買起), 唔覺唔覺越買越多.............:55:

AVENGERS?

現時既至愛...... IRON MAN

加埋電影版既FIGURE同STARWARS既嘢.....真係好甘.....:(

ARMY DRONES.............

完美版GREVIOUS................

HASBRO你好嘢:what:
好波
你呢度我得3隻有~
回復 2# 玩具Kenny

其實我仲有好多IRON MAN同GI JOE電影版未攞出嚟:(

師兄有邊幾隻呀??:handshake:
4 隻land drome:30:, 你想點??
回復 4# gumng

講起上嚟好長篇.........其實我共有六隻咁多:( 本來袛係打算買四隻, 點知買咗頭兩SET之後, 發現有兩隻DRONES有好多問題......缺件(少咗腳邊版板), 啤爆咗既膊頭, 錯件(左左拳頭).......唯有用奸計....去某大公司買多最後一SET, 再將之前D刺貨一次過換晒佢...........:DD但大公司似乎真係唔在乎, 任換唔嬲..........:(
回復 3# Called_Wind

呢度我得Thor, WarMac 同 GG將軍 炸
GI Joe我都有D架!
:71:
回復 6# 玩具Kenny

最新呢隻GREVIOUS真係極品!:71:香港有人炒嘛??
回復  玩具Kenny

最新呢隻GREVIOUS真係極品!香港有人炒嘛??
Called_Wind 發表於 21/9/2010 04:29 PM

都冇話炒唔炒
這系列公價99.9
市價係99-120
這隻是120的水平
回復 8# 玩具Kenny

喺我呢邊無人炒, 不過都係手快有手慢無........我公價買的, 但貴過HK~
回復 5# Called_Wind

呢個boxset 係 hk 要捱炒價!! 大大你身在何方呢?
回復 10# gumng

我在袋鼠國, 但除&#21655;呢SET, 我呢邊無海軍, 空軍DRONES ><
回復 11# Called_Wind
哦!澳大利亞,果邊d mu 炒唔炒呢?hk 炒到叫救命!
hk 海軍唔洗炒wor!!
不過就未見過空軍!!
回復 12# gumng

我呢邊MU既FIGURE如果有行貨的話, 就會貨源幾足, 會係公價, 但可惜D款式好唔齊, 仲要返得好慢:80:細D既公司自己返水貨會貴少少但可以接受~~~
回復 12# gumng

我想要海軍DRONES, 但可惜連上網(本地網上SELLER)都無得賣 ><"
回復 1# Called_Wind

請問GREVIOUS四手是咪可分開呢?