Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Called_Wind

[個人收藏] 近來買到有少少怕既MARVEL 3.75" FIGURES

wow...the clothes is so good! can put the lightsaber there...shit i already have legancy version...
回復 30# mkyfk

大家講到好似而家香港冇晒貨絕版咁既???:?
呢set貨係新出架喎.
我都係買左個零禮拜姐.
係吉吉會見到架
反斗就要睇邊間la
仲有(雞旺,銀中,深水個幾間特別多SW賣的也有)也是貴廿蚊
你可以去找找
灣仔玩具街個間就冇去過
不過都應該會有
同銀中同一間來的
回復 32# 玩具Kenny

try try sin.......:he:
大大圖中的, 我只有thor 同 隊長
回復  mkyfk

大家講到好似而家香港冇晒貨絕版咁既???
呢set貨係新出架喎.
我都係買左個零禮拜姐. ...
玩具Kenny 發表於 22-9-2010 11:20 AM

同一系列, 灣仔那間只有Han Solo及Luke...
回復 34# paleblue

我相信你會繼續買的:75:
回復 29# 玩具Kenny

要做到合埋手之後手掙都可以向前屈, 唔係無可能, 不過要小改........簡單少少講就係將後方對"小手"既手掙同手前臂相連既地方小心拆開, 拆開之後俾手掙關節支軸停留喺個接口度, 但唔好裝實, 再調較關節既角度,  咁手臂就可以向前屈啦......... (即係後方小手既手掙關節變咗假狗 ^^")
頭像被屏蔽
回復 38# 無明

如果第日HASBRO出多一隻GREVIOUS同呢款一樣但加送一對不能分開但全關節可動既手作替換, 咁就作別論 ^^"
回復 37# Called_Wind

如果要拆開呢D............ 就唔多可以叫做有可能啦bor
:58:

不過好在有件被風蓋到唔多覺眼
回復 40# 玩具Kenny

遲D影張相上嚟俾大家睇就會明~~ 其實我覺得效果唔錯~~~
回復 41# Called_Wind

其實大家都應該明你講乜的
只不過係後面個支野下面個位要拆開
有件被風蓋下就話冇咁覺
冇左件被風就會幾覺眼
想想屈到細過90度時就睇到斷開左
回復 42# 玩具Kenny

哈哈~ 的確會有穿崩既情況, 不過點都好~ 呢隻GREVIOUS已經超越咗我對SW公仔既期望:71: