Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 一星期內入第二隻figures

今次隻berserker predator都出得幾好.........我收貨啊.............. 其實我得隻p1所以..........:@
好..........同各位師兄分享下:handshake
正面

側面

今次個頭真係good

配件都ok

p1:點解你唔係高我一個頭,,,,,,,,,,,,你欺騙我:@
berserker predator:你問錯人啦........係HT欺騙你唔係我.............而且較早之前人地都發佈過點解架............:o
p1:係喎...............但係我唔信喎.............................

後話.................
今次隻predator其實都OK啦.............係個高度接受唔道.........................
多謝觀看
根本成隻比例縮了水噤出貨..........當時真係差d比了錢落訂因為夠大隻霸氣...可惜當時無銀.........
點知依家個大貨就係縮水板......都唔知係好唔好彩無比錢訂............唉
加幾張p1合照:73:

:71:几好
豪氣!!!!期待閣下一星期入夠七隻!!!!!