Toysdaily 玩具日報

查看: 13517|回復: 9

[其他] 試驗USB儲 Xbox360 Save & game

剛剛今天開始Update System

用Forza 2GB USB Testing

先題題各位

最好用空白USB

因為第一次用,Xbox360主機會將USB重新Format:36:

所有Xboxlive arcade Game & 其他不玩的遊戲 save 入晒

咁咪插唔到第2個控制器囉~~~:?

話時話~~~我呢個假期發力玩緊Forza 3~~~:DD
問題 問題 ...
我想問可唔可以 save game 入 usb ?? thx
正呀 睇尼買新HD

唔洗再 插落電腦到攪...
問題 問題 ...
我想問可唔可以 save game 入 usb ?? thx
Vince 發表於 7-4-2010 12:18 PM

應該可以

因為我岩岩將個設定檔掉左入去USB到
咁咪插唔到第2個控制器囉~~~

話時話~~~我呢個假期發力玩緊Forza 3~~~
黑色三連敗 發表於 7-4-2010 12:08 PM

那處位置專給USB用,你那部機前方都應該有,

加多個無線手制,唔係用那處
是按手制上圓點,部主機就會自動搜尋分配手制位置
睇主機的綠圓, player one是左上

星期五六晚我都見你玩緊forza,o岩o岩我破緊北斗地獄,
唔係就開遊戲房add你過來片番轉"秋名山":x

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我以為隻usb要插起個控制器個位~~~~原來有專用位 :(

片"秋名山"~~~:@ 我最怕日本好多彎位~~~開開下就撞~~~後期都僱用車手 :60:
昨晚多謝您讓賽喎~~~~:p
昨晚多謝您讓賽喎~~~~
黑色三連敗 發表於 10-4-2010 05:38 PM

唔好咁講我揀彎路多,你唔熟習賽道o者,我架改到頂級o既Ford-RS,都追得你很辛苦

巡邏影片
:34: http://www.youtube.com/watch?v=_IhvqEhsTJM

唔好咁講我揀彎路多,你唔熟習賽道o者,我架改到頂級o既Ford-RS,都追得你很辛苦

巡邏影片

...
williamhychan 發表於 10-4-2010 10:19 PM

咁快有得睇~~~勁喎 :shiny:

您d控車技術仲勁過d電腦~~~成個拓海咁~~~不過好好玩 :DD 星期六見您又跌左入無雙地獄加上自己努力中~~~冇同您片 :unhappy: