Toysdaily 玩具日報

查看: 6238|回復: 21

[玩具報告] M 記, 你好嘢!

頭像被屏蔽

:help:m記毛病....
我就話m記好有良心~~~~用左可降解物料,為地球出一分力:34:
>.<.....arrrrr   bad
so bad......無言安慰!:67:
每次見到各大大既M記玩具出事, 我都好擔心隻超西:o
so bad......無言安慰!
每次見到各大大既M記玩具出事, 我都好擔心隻超西
roystoy 發表於 2-4-2010 10:54 PM

X2﹐仲有隻普通悟空
...慘...:64:
唉, 我琴日又斷&#21655;隻RX腳....真係邊有body差成咁....:53:
I have given up Medicom toys.  May be big big can consider.  So expensive and so "chemical".........
頭像被屏蔽
唉, 我琴日又斷&#21655;隻RX腳....真係邊有body差成咁....
nam501xx 發表於 4-4-2010 12:19 AM

我忡想入black...
呢個正正就係我遲遲都唔入隻黑武士&#22021;原因

btw﹐都唔明Hottoys出咁多電影角色﹐但就係唔出Star wars角色
我的 2006新版電腦奇俠在脫皮中....:79:
我就話m記好有良心~~~~用左可降解物料,為地球出一分力
巴斯大人 發表於 2-4-2010 09:04 PM

I was just about to say the same thing :71:
又一隻
Macross. 發表於 2-4-2010 06:57 PM

You're lucky indeed :38:, my shadow stormtrooper got broken shoulder & broken hip joints !!!