Toysdaily 玩具日報

查看: 6150|回復: 16

[分享討論] EX人馬開盒斷翼

原本小弟今晚開心地在旺角孤仔拿了EX人馬行貨,點知回家一開盒驚見人馬右面隻翼斷咗.....隻嘢都要五舊水吖,爛嘅都照入盒賣,笨大你好嘢!!!依家好灰呀.......有冇師兄可以幫下小弟,可以點樣整返?萬分感謝!!
go to exchange la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:47:好灰?自己整返?:70:行貨爛左咪...咪...咪...攞返去換囉:42: 真係估唔到咁深嘅K3基本常識問題都真係有人會問:56:
可以去邊度換?返姑仔?小弟無知,望各位大大賜教,萬分感謝!!
好灰?自己整返?行貨爛左咪...咪...咪.6;返去換囉 真係估唔到咁深嘅K3基本常識 ...
AK30 發表於 25-8-2012 03:53 AM

唔好淨係玩玩具!去進修吓!呢位人兄暫時要停吓,睇少啲動漫,尤其高達!
咁後生唔想有乜玩具動漫痴呆症呱?唔想他日見人兄你揸住高達支武器係街到,召!召!召!又或者插住人馬對翼跳落街話要揾雅典娜!
哈哈哈哈。。。 真係笑咗出嚟!! :66:
中左SAD貨,快d拎返去代理換or買過盒啦:67:
雖然我冇哩方面經驗,但係我想你應該第一係去返孤仔問有冇得換;
如果唔得,第二步就係打電話去瑞華行問,瑞華行 Daniel & Co.  

辦工時間 星期一至五 上午9:00至下午5:45 (中午休息時間 1:00至2:00)
  星期六 上午9:00至下午1:00
  星期日及公眾假期休息

電話 (852) 2433 1828

傳真 (852) 2433 1970

電郵 danielco@danielco.com.hk

地址 Room 8-10, 11th Floor, Block 'B', Vigor Industrial Building,  
  14-20 Cheung Tat Road, Tsing Yi Island, N.T.

新界青衣長達路 14-20 號  
  偉力工業大廈 B 座 11 樓 8-10 號室  

希望幫到你:52:
你有冇keep 收據呀?
如果有孤仔應該會幫你同行換或俾過隻新翼你的
瑞華行會咁樣回覆你:
1) 有收據(無去番店問佢, 一般會俾番你);
2) 放底有問題件響鋪;
3) 等瑞華行D行街去將件野寄去日本, 等一兩個月唔定..................等到出EX3.0射手唔定.

雖然我冇哩方面經驗,但係我想你應該第一係去返孤仔問有冇得換;
如果唔得,第二步就係打電話去瑞華行問, ...
littleball 發表於 25-8-2012 09:43 AM
謝謝各位師兄幫忙, 今早已打電話去瑞記問 ,如樓上師兄講,可返換件斷件俾我,要等一至兩個月 .... 但唔使自己用膠水整返都已好好了.
小弟真係第一次中咁SAD嘅貨, 好在有各位師兄幫忙, 萬分感謝!!
:59:唉!:59::59:.....................
如果新買玩具有問題,千萬不要自己修理。種快返回鋪頭,話比它知。它們多數會幫你跟進。
一扭應該有俾返張單你,應該可以換,問左未?
頭像被屏蔽