Toysdaily 玩具日報

查看: 5236|回復: 10

[分享討論] ONE PIECE Chopper Strong World 人形POP

SW 版索柏人型版....真係等左你好耐了,點解死都唔出呀?!出極都係Q版...:74:唔會冇市場喎!!!
有冇師兄同我一樣等緊呢?:64:
SW 版索柏人型版....真係等左你好耐了,點解死都唔出呀?!出極都係Q版...唔會冇市場喎!!!
有冇師兄同我一 ...
kc53 發表於 24-7-2012 12:02 AM

應該唔會出吧... 但一出我實買:shiny:
點解師兄你都覺得唔會出呢?真係冇市場咩??:sad:
因過左咁耐都無出... 唔會忽然出掛...

年尾又Z大電影....焦點都去新造型度了

spreroy 發表於 24-7-2012 06:06 AM

新造型一出就大劑呀
新造型一出就大劑呀
iamfinethankuuu 發表於 24-7-2012 07:43 AM

:55: 一入場睇左就好難唔入番幾SET黎擺下 :55:
唔會出啦
索柏主要市場係女嘛:58:
Z 造形 一出....羅賓...會逼死我
1. Waiting for long, please release.
2. Please release one more for ViVi, I want to get my collection complete ~!!!

spreroy 發表於 24-7-2012 06:06 AM

真係等死人,唔想佢出個d又出哂。。。
所以就奇怪點解佢唔出囉,無理由有錢唔揾架。。。到下次新造型佢都可能唔出
唔會出啦
索柏主要市場係女嘛
portgas.d.ace 發表於 24-7-2012 08:37 AM

係女先死,冇得say no,局買!!!:58: