Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Macross.

[玩具報告] M 記, 你好嘢!

講到慘,我諗你地應該為我地班M記超西用家申訴一下,我地直頭係雷曼苦主翻版,家陣個價由一牛二魚插水到五魚都仲未止血,以前都話得閒睇下佢個胸有冇爆,依家都懶得睇,個胸爆咗真係唔捨得買過隻冇咁煩,分分鐘平過四圍搵SPARE件同素體,死未???
講到慘,我諗你地應該為我地班M記超西用家申訴一下,我地直頭係雷曼苦主翻版,家陣個價由一牛二魚插水到五魚 ...
wiswis 發表於 8-4-2010 04:49 PM

我無入...
我仲慘一出買兩隻白兵諗住傍實隻黑武士,點知兩隻白兵遭遇同你一樣,隻黑武士仲勁手,腳,身都脫皮而家變式隻戰損版仲勁過隻戰損版Ironman.所以近一年已沒有再買Medicom產品了.
預左Medicom係咁架la :74:
呢個正正就係我遲遲都唔入隻黑武士嘅原因

btw﹐都唔明Hottoys出咁多電影角色﹐但就係唔出Star war ...
laiken 發表於 8-4-2010 11:58 AM

維持同sideshow有合作關係,HT係唔會推出starwars角色!
我隻小雲無事...
M記就係因為用了呢個BODY 所以幫我慳唔少錢:34: