Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 雞旺奇遇 人渣奸商 大話西遊 升東擊西 假貨當真貨賣 還扮作受害

關閉 [複製鏈接]
皆旺都有店舖係正當做生意嘅,有時間行多D睇多D,係人係鬼會睇得出的; 我都好痛恨那些自已有錯但却推卸責任的賣家,建議樓主不要辜息養奸,向yahoo auction投訴此事,說不定你的負評可能會有轉機。
我就是交收當時對產品是否原裝起懷疑,所以當其時亦決定不交收.
我并沒有貪求什麼便宜,這個拍賣是一蚊起標的而我是$251成功勝出競投該拍賣的,如果他一開始是以$250起標及立即購買價,我就肯定唔會BID當時.正因為我亦相信正版唔會咁平但奈何當時見佢有成五百幾個評分而且仲要係100%好評才會對他作出愚蠢的信任
我并沒有貪求什麼便宜,這個拍賣是一蚊起標的而我是$251成功勝出競投該拍賣的,如果他一開始是以$250起標及立 ...
charming 發表於 29-3-2010 04:08 AM

支持你~ 深水步都有好多黑店流野以真野價錢發售黎魚目混珠
以價錢去判斷是堅是流不行了~
雞旺地下 B27,有DVD同玩具賣但90%是假請小心 !
有冇大大知道呢隻小忌廉係邊間香港代理架.
雞旺地下 B27,有DVD同玩具賣但90%是假請小心 !
g36ksk 發表於 29-3-2010 09:36 AM

最憎呢d店, 賣假又賣真....等人以為間野賣真......
(你咁樣開舖位 Number, 實俾人 block 你嫁喎....)
係拍賣打"小忌廉"已經輕易搵到呢單交易, 係雞旺買野真係要好小心, 太多唔知咩來頭o既貨, 不過見到樓主本身都係賣家, 個a/c都成廿幾個負評, 有欠說服力及一時唔偷雞做寶長喎:58:
我一早已經放棄左雞旺了

我至少唔會誤導買家,亦唔會混水摸魚假野當真野賣先,敢做不敢認.懦夫所為,再者我有冇負評根本同呢單交易無關
請問係咪字母長男呀????

佢好耐之前已經比好多人話佢唔老實

我都都因為聽朋友話係佢度買2手野中過招(有關rx + 其他2個型態既裝著變身)

所以一直不敢幫襯
請問係咪字母長男呀????

佢好耐之前已經比好多人話佢唔老實

我都都因為聽朋友話係佢度買2手野中過招( ...
eagooz369 發表於 29-3-2010 02:46 PM

字母長男 ??可唔可以明確D呢,呢位大大
發現有人賣翻版野應該向海關舉報
盡好市民應有既義務....
專重產權!!!
係拍賣打"小忌廉"已經輕易搵到呢單交易, 係雞旺買野真係要好小心, 太多唔知咩來頭o既貨, 不過見到樓主本身都係賣家, 個a/c都成廿幾個負評, 有欠說服力及一時唔偷雞做寶長
OST 發表於 29/3/2010 01:19 PM

一針見
不過佢有D負平都幾搞野
有D Bid左幾個月後先留下評分
唔知有冇比人cut左

但睇返佢D回覆都幾冇禮貌
係拍賣打"小忌廉"已經輕易搵到呢單交易, 係雞旺買野真係要好小心, 太多唔知咩來頭o既貨, 不過見到樓主本身都 ...
OST 發表於 29-3-2010 01:19 PM

請問咩係 "寶長"?